CreditKasa Credit casa, протермінування 43 дня

• Автор теми Автор теми horizon
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 184
  • Перегляди Перегляди 5K

horizon

Перевірений
Дописи
120
Реакції
50
Бали
68
horizon не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго всім дня , маю в кредит касі кредит , протермінований 43 дня , натискав кнопку на сайті дали 15 днів від них відпочити , сьогодні ці 15 днів закінчились , дзвонять , кричать , вимагають , прислали смс на вайбер
Повідомляємо!
У разі несплати сьогодні, компанія може сформувати та найближчим часом надіслати за вказаною Вами адресою реєстрації досудову вимогу щодо усунення порушень умов кредитного договору.
Вам буде встановлено строк для усунення порушень, допущених за договором. Після цього Кредитор має право подати позовну заяву до суду та стягнути заборгованість у судовому порядку. Це, своєю чергою, може спричинити додаткові юридичні витрати.
Доки ця процедура не розпочата, Ви ще маєте можливість врегулювати питання у досудовому порядку шляхом виконання прострочених зобов’язань.
Сумма 53000 грн тіло 28000 сплатив їм 11000 грн , підскажіть що з ними робити , як будуть себе поводити? Чи можуть на такому терміні чи продати кредит , чи подати до суду , нехочу обдзвону оточення і так проблем повно

Пишуть ще таке на вайбер
Не відмовою є вчасне виконання кредитного зобов'язання. Оплачувати коли з'явиться у вас бажання ви не маєте право. Ви мали достатньо часу, щоб врегулювати питання. Кредитор більше не зацікавлений чекати.
Наразі ваша справа розглядається як умисне оформлення кредиту з метою неповернення, і найближчим часом будуть вжиті відповідні заходи.

Це все лякалки, чи все серцозно?

Останнє редагування:
До суду можуть піти, але, я гадаю, трошки пізніше.
Вимагають до 12:30 хоть 5000 грн , щоб побачити рух коштів а решту до кінця дня , бо в 12:30 якесь там засідання , стоє платити 5000?

До суду можуть піти, але, я гадаю, трошки пізніше.
Який має пройти приблизно час ? Щоб подали до суду , та почали обдзвін? Можуть прислати листа з досудовим вирішенням?

Думаю чи стоє зараз шукати кошти , чи це на щось вплине

Кредитів повно , сумами космічні , вже не перший раз , плачу тільки пролонгації , все стоїть на місці , що робити незнаю , коштів нема ,

Який має пройти приблизно час ?
Тут не сильно вгадаєш. У мене зараз протермінування трохи більше 300 днів. Поки тільки лякають судом. Спочатку вони дали на продзвон фінколлектам а потім кредитекспрес

Тут не сильно вгадаєш. У мене зараз протермінування трохи більше 300 днів. Поки тільки лякають судом. Спочатку вони дали на продзвон фінколлектам а потім кредитекспреса
В коли передали на продзвон на який термін протермінування ? Сильно наполягали оточення?

Та чи стоє платити тих 5000 що вони просять?

Та менеджер переписується зі мною у вайбер

В коли передали на продзвон на який термін протермінування ? Сильно наполягали оточення?
Я вже не пригадаю, то випадково дізнався що віддали фінколлект, а зараз щось там хоче від мене кредитекспрес. За оточення не скажу так як вони їх всіх пошлють дуже далеко

А який в цьому сенс? Подарувати їм гроші?

Я з ними спілкуюсь тілки коли сам готовий їм щось запропонувати або готовий заплатити, а так в блок або ігнор

Останнє редагування:
Я вже не пригадаю, то випадково дізнався що віддали фінколлект, а зараз щось там хоче від мене кредитекспрес. За оточення не скажу так як вони їх всіх пошлють дуже далеко

А який в цьому сенс? Подарувати їм гроші?

Я з ними спілкуюсь тілки коли сам готовий їм щось запропонувати або готовий заплатити, а так в блок або ігнор
В мене такі батьки , що якщо дізнаються то будуть в той же день шукати гроші і платити

Я думаю що на такий період протермінування неповнині подати до суду та продати борг, але так у вайбері засідають що жесть , маю 10 хв на сплату 5000 грн , але думаю то гроші підуть на вітер , тому що 5000 до 12:30 решту до кінця дня , на поступки вони ніякі нейдуть

Через 10 хвилин я відправляю звіт по вашій справі з відмовою та ухиленням від виконання зобов'язань.
Таке пише менеджер , хто і що там має розглядати незнаю

Я сильно переживаю , тому звернувся сюди за підсказкою

Лякають досудовим листом по місці реєстрації

Останнє редагування:

5000 не варто. Що це змінить? До кінця дня не будуть дзвонити? А потім ще більше за вас візьмуться, бо спрацьовує.

А взагалі, якщо є можливість, то збирайте гроші, всіх пускайте в протермінування, а кредит касу бажано б і закрити. Вони дуууже тугі. На поступки не йдуть.

5000 не варто. Що це змінить? До кінця дня не будуть дзвонити? А потім ще більше за вас візьмуться, бо спрацьовує.

А взагалі, якщо є можливість, то збирайте гроші, всіх пускайте в протермінування, а кредит касу бажано б і закрити. Вони дуууже тугі. На поступки не йдуть.
Найбільше цікавить скільки в мене є часу до подачі в суд та обдзвону оточення

Насідає менеджер просто жесть

Ще цікавить чи комусь приходили листи по місці реєстрації ?

Останнє редагування:
В мене протермінування з березня, наче, тільки мене турбують. Суд - мінімум через 6 міс. У людей є і більше року протермінування, а в суд не подали. Їм же цікаво % накрутити на 4-5 тіл. Зараз їм не вигідно.
Просто не спілкуйтеся.

В мене протермінування з березня, наче, тільки мене турбують. Суд - мінімум через 6 міс. У людей є і більше року протермінування, а в суд не подали. Їм же цікаво % накрутити на 4-5 тіл. Зараз їм не вигідно.
Просто не спілкуйтеся.
Мабуть ви праві , буду пока ігнорувати , платити всеодно нема чим

Написав мені менеджер
Поки йде розгляд справи ви ще маєте час уникнути наслідків сплативши борг.
Хто і що там розглядає ? Я думаю що це все лякалки щоб я побистріше заплатив

Написав мені менеджер
Поки йде розгляд справи ви ще маєте час уникнути наслідків сплативши борг.
Хто і що там розглядає ? Я думаю що це все лякалки щоб я побистріше заплатив
Не читайте цю маєчню і не відповідайте. Декілька днів позадовбують і перестануть.

Не читайте цю маєчню і не відповідайте. Декілька днів позадовбують і перестануть.
Там для мене цілий табун юристів зібрали
Ось що пише :

Зараз відбувається засідання юристів та розгляд вашої справи щодо примусового стягнення боргу. Яке вони приймуть рішення мені не відомо.

Ось що пише :

Зараз відбувається засідання юристів та розгляд вашої справи щодо примусового стягнення боргу. Яке вони приймуть рішення мені не відомо.
А яке рішення вони можуть прийняти, цікаво.:D Може, що ви їм нічого не винні?))) Чи що вам треба ще грошей докинути?)))))
Там кожен день сотні людей виходять в протермінування. Які засідання юристів???

Ось що пише :

Та ніхто там не зібрався, вони тиснуть на вас і бачать що це добре працює. Не платіть нічого, проблему не вирішить, викинете кошти. А з рідними поговоріть, поясніть, тут ніяк не вийде приховати. Оплачуючи хоч щось для бачення руху -всіх не стримаєте

Та ніхто там не зібрався, вони тиснуть на вас і бачать що це добре працює. Не платіть нічого, проблему не вирішить, викинете кошти. А з рідними поговоріть, поясніть, тут ніяк не вийде приховати. Оплачуючи хоч щось для бачення руху -всіх не стримаєте
Ну я деякі я тягну , про дещо знають , але не про все , ну кредит каса я так зрозумів недзвонить оточенню , хіба коли передадуть колекторам?

Назад
Угорі