CreditKasa Протермінування у CreditCasa

• Автор теми Автор теми bogdoo
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 39
  • Перегляди Перегляди 3K

bogdoo

Читач
Дописи
2
Реакції
1
Бали
1
bogdoo не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день. Маю протермінування у цій компанії 35 днів. Тіло кредиту - 20000 грн. На даний момент - 43000 грн боргу. Підкажіть, будь ласка, чи можливо якесь акційне списання у моїй ситуації ? Перечитував форум, наче людям пропонують акційне списання і тд. Спілкувався з ними по телефону, говорять, що їхня компанія таких послуг не надає. Хоча, скоріше за все, це не так. Бо людям надходять дзвінки, і пропонують закрити питпння за меншою ціною. Підкажіть, будь ласка, у кого був такий досвід, коли +- і в мене з'явиться така можливість ?

Мені теж саме розповідали,десь через 10 місяців запропонували тіло,але вони тоді передавали на прозвон в Дебтфорт.Тут напевно як повезе,бо пишуть деякі що на них в суд подавали навіть раніше,але думаю що це стосується тільки тих хто робив пролонгації або вносив платежі.

Добрий день. Маю протермінування у цій компанії 35 днів. Тіло кредиту - 20000 грн. На даний момент - 43000 грн боргу. Підкажіть, будь ласка, чи можливо якесь акційне списання у моїй ситуації ? Перечитував форум, наче людям пропонують акційне списання і тд. Спілкувався з ними по телефону, говорять, що їхня компанія таких послуг не надає. Хоча, скоріше за все, це не так. Бо людям надходять дзвінки, і пропонують закрити питпння за меншою ціною. Підкажіть, будь ласка, у кого був такий досвід, коли +- і в мене з'явиться така можливість ?
Комусь на 2 місяць, комусь через пів року. А хтось одразу через суд…
Доки Ви з ними спілкуєтесь доки і будуть вимагати все.

Доброго всім дня , цікавить інформація по кредит касі , борг 54000 грн тіло 28000 , сплатив 2 платежі , далі платити немає чим , протермінування 28 днів , дзвінки постійні пока тільки до мене, як вони себе поводять? Що чекати далі? Платити їх немає чим , в МФО уже давно, але таких протермінування у них не було , всім дякую за підказки.

Маю багато протермінування , але на даний час найбільше цікавлять вони

Чи роблять обдзвон оточення? Коли можуть продати?

Та є в них кнопка на сайті , неможу сплатити платіж , ну типу того , чи вона працює? Як працює? Дякую

Останнє редагування:
Доброго дня. Теж цікавить як поводять себе зараз Кредит Каса. У мене насправді Кредос, але по ним мало інфи, а це ж одна компанія. Що це за кнопка така чудодійна по зупинці відсотків і кому її підключають, до кого звертатися)?

Маю багато протермінування , але на даний час найбільше цікавлять вони

Чи роблять обдзвон оточення? Коли можуть продати?

Та є в них кнопка на сайті , неможу сплатити платіж , ну типу того , чи вона працює? Як працює? Дякую
Вітаю. Я натисла на ту кнопку і з'явилося віконце куди писати текст. Описала ситуацію, сьогодні прийшла відповідь. Дають місяць на закриття всього і зупиняють нарахування відсотків на цей місяць, але за декілька днів поки думали встигли вже плюс 4 штуки додати до тіла, що було і відсотків за попередній місяць. Сума скаженна для мене, але я щось на форумі не бачу історій по успішному закриттю кредитів у них. ..Типу за тіло. .. Тому буду мабуть погоджуватися. Але вже виматюкала сьогодні іхнього менеджера. Вони ці дні нараховували не 1% в день, а один, плюс ще один за прострочку, плюс штраф. ..

Вітаю. Я натисла на ту кнопку і з'явилося віконце куди писати текст. Описала ситуацію, сьогодні прийшла відповідь. Дають місяць на закриття всього і зупиняють нарахування відсотків на цей місяць, але за декілька днів поки думали встигли вже плюс 4 штуки додати до тіла, що було і відсотків за попередній місяць. Сума скаженна для мене, але я щось на форумі не бачу історій по успішному закриттю кредитів у них. ..Типу за тіло. .. Тому буду мабуть погоджуватися. Але вже виматюкала сьогодні іхнього менеджера. Вони ці дні нараховували не 1% в день, а один, плюс ще один за прострочку, плюс штраф. ..
Через сколько дней ответили?

скажіть, де ця кнопка взагалі?)) не можу знайти… чи вона зʼявляється потім? протермінування в мене вже 7 днів але написують нормально

скажіть, де ця кнопка взагалі?)) не можу знайти… чи вона зʼявляється потім? протермінування в мене вже 7 днів але написують нормально
1761746903444.webp
главное меню и в самый низ. Нажимаете и описываете всю ситуацию в красках

Кнопка знаходиться на сайті, без входу в кабінет, в самому низу.
Фіолетова - "Не вистачає грошей на оплату кредиту".
Розглядають біля 3 днів. Можуть і не погодити. Мені не погодили, хоча тричі писала. Спробуйте.

1761746805719.webp

1761746903444.webp
главное меню и в самый низ. Нажимаете и описываете всю ситуацию в красках
спасибо! часто соглашаются они?
Кнопка знаходиться на сайті, без входу в кабінет, в самому низу.
Фіолетова - "Не вистачає грошей на оплату кредиту".
Розглядають біля 3 днів. Можуть і не погодити. Мені не погодили, хоча тричі писала. Спробуйте.

1761746805719.webp
дякую! чи вони турбують оточення в вашому випадку? та на який день? велике тіло у вас?

дякую! чи вони турбують оточення в вашому випадку? та на який день? велике тіло у вас?
Не корректный вопрос. На него нет правильного ответа. У каждого индивидуально, если мне не звонили, то это не означает, что и вам звонить не будут. В моем случае звонков не было, а вот другим людям с форума звонили в первую неделю просрочки. Тело 20к

Не корректный вопрос. На него нет правильного ответа. У каждого индивидуально, если мне не звонили, то это не означает, что и вам звонить не будут. В моем случае звонков не было, а вот другим людям с форума звонили в первую неделю просрочки. Тело 20к
а давно у вас был кредит? стараюсь ориентироваться на «свежие» их действия , в этом году

В мене наче, тільки мені написували вони. Договір 2024 року, протермінування з березня 2025.
Взагалі, я поки що без особливого терору оточуючих від мфо обійшлася.
Я розумію, що на початку обдзвін найбільше лякає (сама така була), але моя вам порада - не зациклюйтесь на цьому. Батькам розкажіть, що можуть дзвонити, попросіть не спілкуватися.
Але, навіть, якщо подзвонять, то вони просто попросять передати інформацію, розкажуть, може, що є борг. І що?)))
Вас зараз повинно хвилювати, як найвигідніше для себе вийти з цих боргів. Все. А КК уперта, на лояльні умови дуже рідко погоджується. І по судам бігає.

а давно у вас был кредит? стараюсь ориентироваться на «свежие» их действия , в этом году
В мене недавно був кредит , но граблі ж ті самі , знову є)))) в мене кроме мене недзвонили нікому , на 45 день протермінування прислали лист по приписці , а так то дзвонили тільки до мене по 3 рази на день , та я майже завжди з ними говорив ) та і в брата теж була каса , вони нікому недзвонить , можете особо непаритись , якщо є другі МФО , то думайте про них .

В мене недавно був кредит , но граблі ж ті самі , знову є)))) в мене кроме мене недзвонили нікому , на 45 день протермінування прислали лист по приписці , а так то дзвонили тільки до мене по 3 рази на день , та я майже завжди з ними говорив ) та і в брата теж була каса , вони нікому недзвонить , можете особо непаритись , якщо є другі МФО , то думайте про них .
дякую! стало легше трішки, зрозуміла

сьогодні написала мені каса , протермінування до 20 днів , скажіть , можуть слати лист чи лякають поки що? в кого грозились та надіслали? хочу їх першими закрити , ось на наступному тижні буде зарплата як раз , хочу домовитись на платежі бо суду не хочу з ними

як у вас з ними? можна з ними на реструктуризацію домовитись?

Вкладення

• F1198824-EF74-4E32-8ACD-09A3456262AA.webp
    F1198824-EF74-4E32-8ACD-09A3456262AA.webp
    65 Кб · Перегляди: 48
Назад
Угорі