CreditKasa Credit Casa подали до суду. Надійшла ухвала про відкриття провадження у справі.

• Автор теми Автор теми Amosin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 954

Amosin

Читач
Дописи
2
Реакції
0
Бали
846
Amosin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Нещодавно у Дії надійшло сповіщення про рішення суду. Відкривши побачив що це Сredit Casa подали до суду. Надійшла ухвала про відкриття провадження у справі. Вказано, що розгляд справи буде за спрощеною схемою. Нижче інфо по боргу з УБКІ. Питання: які мої подальші дії?

Інформація за договором (1211-5028)
Тип кредиту Кредитний договір на інші споживчі цілі
Дата видачі кредиту 25.05.2023
Сума кредиту 6500.00
Поточна заборгованість -60027.50
Поточна прострочена заборгованість -9912.50
Валюта UAH
Термін кредиту до 19.03.2024

Amosin, вам до адвоката

Як приклад, вчорашня тема:

Мене теж кредит каса , подала до суду, це мій перший суд , побачила на судовій владі ,чи реально виграти суд ?

Мене теж кредит каса , подала до суду, це мій перший суд , побачила на судовій владі ,чи реально виграти суд ?
Скільки в вас протермінування?

Мене передали Фактору якомусь, тіло 11, хочуть 106.

Кілька разів були послані, хотіли 50000.

Скільки в вас протермінування?

Мене передали Фактору якомусь, тіло 11, хочуть 106.

Кілька разів були послані, хотіли 50000.
Протермінування 259 днів якшо я не помиляюся , тіло 6600, хочуть 20 тис зараз , може хтось порадити хорошого адвоката ?

Спілкувалася з адвокатом з форуму , сказав мені шанси виграти малі , за справу не візьметься , порадите хтось хоч щось , може взяти і оплатити всю суму і забити , але й і грошей немає , можу позичити в рідних і може друзів, із тіла 6600 хочуть 19 тис

Спілкувалася з адвокатом з форуму , сказав мені шанси виграти малі , за справу не візьметься , порадите хтось хоч щось , може взяти і оплатити всю суму і забити , але й і грошей немає , можу позичити в рідних і може друзів, із тіла 6600 хочуть 19 тис
Скажи що все віддаси наліком біля найближчого до тебе тцк.

Назад
Угорі