Credit 7, отдел с проблемными должниками, что от них ожидать?

• Автор теми Автор теми Никитос
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 51
  • Перегляди Перегляди 3K
Ребята, те кто шарят, всё нормально по документу ?

Вкладення

• IMG_4343.webp
    IMG_4343.webp
    79.9 Кб · Перегляди: 172
Ребята, те кто шарят, всё нормально по документу ?
Норм. Відразу просіть довідку про закриття. Платити краще через касу касу банку, в призначенні платежу вказати оплата по договору №ХХХХХХХ

Дякую, просто теж чекаю)
Ну дело в том что попался нормальный адекватный пацан, который сразу предложил за тело, я ему сказал что могу закрыть только 7 марта, он сказал без вопросов

потом поинтересовался у него, почему он сразу за тело предложил, он ответил что типо он уже на опыте работает с 2014 года, что агрессия безсмысленная, увидел мою нагрузку кредитную через УБКИ и что смысла нет требовать процент, поэтому сразу предложил за тело.

Ну дело в том что попался нормальный адекватный пацан, который сразу предложил за тело, я ему сказал что могу закрыть только 7 марта, он сказал без вопросов

потом поинтересовался у него, почему он сразу за тело предложил, он ответил что типо он уже на опыте работает с 2014 года, что агрессия безсмысленная, увидел мою нагрузку кредитную через УБКИ и что смысла нет требовать процент, поэтому сразу предложил за тело.
Дивно, я думав що це трошки по іншому працює, але все ж і таке можливо)

Так і манять мене 😃

Вкладення

• IMG_20240229_102433_150.webp
    IMG_20240229_102433_150.webp
    28 Кб · Перегляди: 160
У мене тіло було 7000грн, платежу було 2 по 1500грн. Дзвонили тільки мені, але через 2 місяці додали до цього «списку», відразу вислали листа додому на пошту, після двох тижнів ігнору вислали ще одного. По телефону прикріпили мене до адекватного хлопця, який запропонував протягом тижня закрити за 50% від тіла. Але цю акцію чекав десь місяця три. В останній день акції дзвонив він мені (його телефон я зберіг, тому він зміг мені додзвонитись), сказав акція діє до 13:00. Я сказав що оплачу точно, але як схаменувся, то було вже 15:00 і на їх сайті акція вже не відображалась. На наступний день я зателефонував до них на гарячу, та сказав що готовий оплатити по акції, яку мені пропонували. Мене перевели до того хлопця, він дуже засмученим голосом запитав мене чому не оплатив вчора, бо таку акцію дають не всім і не завжди. Сказав що постарається добитись її ще раз, але при умові що точно оплачу. Через 5хв мені передзвонив і сказав що акція готова, але лише на 24години. Я відразу оплатив та отримав гарантійного листа на пошту протягом 10хв. Ось так я закрив кредіт7 за 3520грн

Норм. Відразу просіть довідку про закриття. Платити краще через касу касу банку, в призначенні платежу вказати оплата по договору №ХХХХХХ А чому краще через касу банка ?Це типу по реквізитам оплачувати, там не буде відсотків?

Сьогодні прийшла смс з пропозицією 50% від тіла. Спочатку рванули думки бігом оплачувати ...але порахувала житло, комунальні, витрати....не вкладаюся. Скажіть, будь ласка, з досвіду останнім часом, такі пропозиції за півтіла ще будуть? Сума півтіла 8 тис. Хочуть одним платежем сьогодні "останній шанс" перед продажем( написали).

Спочатку рванули думки бігом оплачувати ...але порахувала житло, комунальні, витрати....не вкладаюся.
Так завжди :mosking: буде... маю на увазі що коли трохи охолонеш від них, то вони в списку витрат на самому останньому місці.
В мене взагалі ніколи місця не було бо не планував :sarcastic:марнотратством надалі займатись
Скажіть, будь ласка, з досвіду останнім часом, такі пропозиції за півтіла ще будуть?
Будуть.

Назад
Угорі