Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Норм. Відразу просіть довідку про закриття. Платити краще через касу касу банку, в призначенні платежу вказати оплата по договору №ХХХХХХХРебята, те кто шарят, всё нормально по документу ?
Спасибо, хорошоНорм. Відразу просіть довідку про закриття. Платити краще через касу касу банку, в призначенні платежу вказати оплата по договору №ХХХХХХХ
Були якість оплати? Чи одразу пішли в протермінування?Ребята, те кто шарят, всё нормально по документу ?
Были 1 платёж, на 2к грн, потом пошёл в просрочку, ровно через месяц, предложили телоБули якість оплати? Чи одразу пішли в протермінування?
Дякую, просто теж чекаю)Были 1 платёж, на 2к грн, потом пошёл в просрочку, ровно через месяц, предложили тело
Ну дело в том что попался нормальный адекватный пацан, который сразу предложил за тело, я ему сказал что могу закрыть только 7 марта, он сказал без вопросовДякую, просто теж чекаю)
Дивно, я думав що це трошки по іншому працює, але все ж і таке можливо)Ну дело в том что попался нормальный адекватный пацан, который сразу предложил за тело, я ему сказал что могу закрыть только 7 марта, он сказал без вопросов
потом поинтересовался у него, почему он сразу за тело предложил, он ответил что типо он уже на опыте работает с 2014 года, что агрессия безсмысленная, увидел мою нагрузку кредитную через УБКИ и что смысла нет требовать процент, поэтому сразу предложил за тело.
ну не знаю, может мне так повезлоДивно, я думав що це трошки по іншому працює, але все ж і таке можливо)
Поржал)Так і манять мене![]()
если есть деньги, то можете написать и как-то договорится о теле, если нету ждите и копите деньгиТак і манять мене![]()
Я пробував, при тому, що були платежі вже, прийдеться чекатиесли есть деньги, то можете написать и как-то договорится о теле, если нету ждите и копите деньги
ждите, а сколько просрочка и тело?Я пробував, при тому, що були платежі вже, прийдеться чекати![]()
Ждите, они сами предложат, у них скрипт. Общаться смысла нет.Я пробував, при тому, що були платежі вже, прийдеться чекати![]()
Норм. Відразу просіть довідку про закриття. Платити краще через касу касу банку, в призначенні платежу вказати оплата по договору №ХХХХХХ А чому краще через касу банка ?Це типу по реквізитам оплачувати, там не буде відсотків?
Так завждиСпочатку рванули думки бігом оплачувати ...але порахувала житло, комунальні, витрати....не вкладаюся.
буде... маю на увазі що коли трохи охолонеш від них, то вони в списку витрат на самому останньому місці.
марнотратством надалі займатисьБудуть.Скажіть, будь ласка, з досвіду останнім часом, такі пропозиції за півтіла ще будуть?