Ви з легкістю візьмите мікрокредит.Але якщо виникне форс-мажорна ситуація, наприклад(по країні вимкнули одного з операторів зв'язку,з СrediSend неможливо було зв'язатися щоб закрити кредит, оператори не були на зв'язку,телефони їх не працювали.
Результат:мені нарахували відсотки,у ті дні(закрила з відсотком) що був форс_мажор в країні.Операючись на договір ,в якому прописано,що нарахувань у форс_мажорі відсутні і т.д (дослівно вже не буду писати),опираючись на розділ 5 ,підписаного договору, прохання анулювати відсоток в той день і повернути кошти ,коли вони були не на зв'язку.Коли нарешті дозвонилася до них, оператор, перекидував на оператора,а через онлайн_чат, оператори навіть не читали повідомлень про анулювання, а дублювали повідомлення і скидували мені, поки не написала: відкрийте очі, де повага.Тоді перенаправити на
[email protected], де теж на початку були дубльовані смс на мої листи.Поки не написала ,про договір, і Закон громадянина,і уважно перечитайте про що мова,а не дублюйте одне й те саме.
Тоді зі мною почалася переписке.
ДЕ ВОНИ,ПИШУТЬ ,ЩО ТО НЕ ЇХ ВИНА

.
ЦЕ ПРОСТО ПОСМІХОВИСЬКО.
Люди а в договорі ,що прописано, це форс_мажор!!
Ітог такий вони не відмовляються, що це форс _мажорних,брешуть ,що з ними можна було зв'язатися, хоча писала що скріншоти навіть зробила,докази маю, що на наступний день ,коли дозвонилася до оператора, чого ж звязок обірвався і судячи з усього, оператор з особистого номера набрала.Одним словом ухиляються,це можна назвати ОШУКУЮТЬ ЛЮДЕЙ.І ЇХ ДОГОВІР ТО ЗВИЧАЙНА ФІКСІЯ.НЕ ВЕДІТЬСЯ НА НИХ.
.