CrediSend що можете по них сказати

• Автор теми Автор теми Kostanta
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 40
  • Перегляди Перегляди 7K
Їхня писанина не несе жодного смислового навантаження, як і будь-яке спілкування з тупоголовими
Сьогодні вирішила,що не буду більше спілкуватись поки назбираю грошей на закриття. В моєму випадку з 30 МФО 1000% що рідних і знайомих доставатимуть. Тому вмикаю повний мороз.

Сьогодні вирішила,що не буду більше спілкуватись поки назбираю грошей на закриття. В моєму випадку з 30 МФО 1000% що рідних і знайомих доставатимуть. Тому вмикаю повний мороз.
Розумне рішення

Ви швидко вчитися, це правильно)

тело 2к
сейчас насчитали 5 с просрочкой в 40 дней вроде
предложили оплатить 3.5к, 1.5к спишут.

Звонили кому-то?
Звонили третьим лицам? Если да, то с какого дня?
Честно, звонили ли именно они не знаю потому что у меня 18 просрочек, но думаю что вряд-ли, они только смс-ки пару раз высылали и всё

Третья неделя просрочки , пишут на Вайбер и уже звонили некоторым из контактной книжки .
Типичная шаражка ничем не отличается от других )

Вкладення

• Screenshot_2023-11-15-07-01-13-363_com.viber.voip.webp
    Screenshot_2023-11-15-07-01-13-363_com.viber.voip.webp
    63.7 Кб · Перегляди: 390
О, ця сама Інна, під цим самим номером колись писала мені з Аванс кредиту за тіло, з часом закрив за тіло

О, ця сама Інна, під цим самим номером колись писала мені з Аванс кредиту за тіло, з часом закрив за тіло
Крелісенд = фінбар = аванскредит
І ще наче старфін туди ж

З часом тіло запропонують, якщо не продадуть

Ви з легкістю візьмите мікрокредит.Але якщо виникне форс-мажорна ситуація, наприклад(по країні вимкнули одного з операторів зв'язку,з СrediSend неможливо було зв'язатися щоб закрити кредит, оператори не були на зв'язку,телефони їх не працювали.
Результат:мені нарахували відсотки,у ті дні(закрила з відсотком) що був форс_мажор в країні.Операючись на договір ,в якому прописано,що нарахувань у форс_мажорі відсутні і т.д (дослівно вже не буду писати),опираючись на розділ 5 ,підписаного договору, прохання анулювати відсоток в той день і повернути кошти ,коли вони були не на зв'язку.Коли нарешті дозвонилася до них, оператор, перекидував на оператора,а через онлайн_чат, оператори навіть не читали повідомлень про анулювання, а дублювали повідомлення і скидували мені, поки не написала: відкрийте очі, де повага.Тоді перенаправити на [email protected], де теж на початку були дубльовані смс на мої листи.Поки не написала ,про договір, і Закон громадянина,і уважно перечитайте про що мова,а не дублюйте одне й те саме.
Тоді зі мною почалася переписке.
ДЕ ВОНИ,ПИШУТЬ ,ЩО ТО НЕ ЇХ ВИНА😆.
ЦЕ ПРОСТО ПОСМІХОВИСЬКО.
Люди а в договорі ,що прописано, це форс_мажор!!
Ітог такий вони не відмовляються, що це форс _мажорних,брешуть ,що з ними можна було зв'язатися, хоча писала що скріншоти навіть зробила,докази маю, що на наступний день ,коли дозвонилася до оператора, чого ж звязок обірвався і судячи з усього, оператор з особистого номера набрала.Одним словом ухиляються,це можна назвати ОШУКУЮТЬ ЛЮДЕЙ.І ЇХ ДОГОВІР ТО ЗВИЧАЙНА ФІКСІЯ.НЕ ВЕДІТЬСЯ НА НИХ.
.

Назад
Угорі