Cly передав договор до ТОВ «ФК «ПОЗИКА»

• Автор теми Автор теми nikaaaa…..
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 71
  • Перегляди Перегляди 4K
Тіло не памʼятаю, це те що вони хотять 🫩 можливо тіло взагалі було 1 або 2 тис, не памʼятаю 😭

У мене 😬😀
Аааа, а я думала у меня.
Если интересно, то тело 1800 ,брала 22.02.22, хотят 6552 грн

Аааа, а я думала у меня.
Мені чомусь здається що і у мене не велике тіло🧐 я тоді брала багато мілких займів до 2 тис, в декілька великих, до 20к🙄 ну що тут поробиш, нарахували так нарахували 🤷🏻‍♀️

Аааа, а я думала у меня.
Часу на виплату теж до 30.09 дали?

Мені чомусь здається що і у мене не велике тіло🧐 я тоді брала багато мілких займів до 2 тис, в декілька великих, до 20к🙄 ну що тут поробиш, нарахували так нарахували 🤷🏻‍♀️

Часу на виплату теж до 30.09 дали?
Наверное, не помню, я удалила их письмо в эл.почте

Наверное, не помню, я удалила их письмо в эл.почте
До речі цікавий факт, пишуть усі ці контори на пошту,яку я ніколи ніде не вказувала коли брала займи🤔

Тепер думаю,чи варто писати їм про відстрочку на місяць, чи нехай просто чекають 🤔

До речі цікавий факт, пишуть усі ці контори на пошту,яку я ніколи ніде не вказувала коли брала займи🤔

Тепер думаю,чи варто писати їм про відстрочку на місяць, чи нехай просто чекають 🤔
Не знаю что вам сказать по этому поводу.

У меня авира диджи продали, договорился оплатил тело еще в конце декабря, но в кабинете авиры до сих пор висит

Вкладення

• Screenshot_20250911-214309_Chrome.webp
    Screenshot_20250911-214309_Chrome.webp
    97.5 Кб · Перегляди: 78

Вкладення

• Screenshot_20250912-092709_Messages.webp
    Screenshot_20250912-092709_Messages.webp
    34.2 Кб · Перегляди: 63
Тело 1800, а это сумма их хотелок
Доброго дня🌹 читала форум,і побачила що ви радили декому перевірити свої кредити через убкі
Зрозуміла,що це вихід для мене,адже я брала кредити ще у 2022році і майже нічого не памʼятаю, ні тіла,ні де брала 🙈 хотіла поцікавитись,якщо я зайду на убкі , введу свої данні, це ніде не засвітиться , ну типу для кредиторів? Звучить дивно,але в мене вже здається параной почалась 🙄

Доброго дня🌹 читала форум,і побачила що ви радили декому перевірити свої кредити через убкі
Зрозуміла,що це вихід для мене,адже я брала кредити ще у 2022році і майже нічого не памʼятаю, ні тіла,ні де брала 🙈 хотіла поцікавитись,якщо я зайду на убкі , введу свої данні, це ніде не засвітиться , ну типу для кредиторів? Звучить дивно,але в мене вже здається параной почалась 🙄

НОмер свій засвітите. Не параноя а обережність, все вірно.

Тело 1800, а это сумма их хотелок

НОмер свій засвітите. Не параноя а обережність, все вірно.
Скажіть,а що тоді робити?🙈 я от намагаюсь наважитись поглянути страху в очі,але від однієї думки що я там можу побачити ( суми відсотків і т.д) мене у холодний піт кидає і от от панічка накриє 🙄🤯

Скажіть,а що тоді робити?🙈 я от намагаюсь наважитись поглянути страху в очі,але від однієї думки що я там можу побачити ( суми відсотків і т.д) мене у холодний піт кидає і от от панічка накриє 🙄🤯
Купіть сім карту на один раз. Використайте для входу в убкі і скачування звіту. Потім викиньте.

Купіть сім карту на один раз. Використайте для входу в убкі і скачування звіту. Потім викиньтдуєе

Купіть сім карту на один раз. Використайте для входу в убкі і скачування звіту. Потім викиньте.
Дуже вам дякую за пораду 🤝 так і зроблю

Доброго дня!
В кого як справи з ФК позика,хтось виходив з ними на контакт?

Доброго дня!
В кого як справи з ФК позика,хтось виходив з ними на контакт?
доброе утро. С ними не реально нормально общаться, я пыталась, но там какие-то д*билы сидят.

Назад
Угорі