Яковлевна
Перевірений
- Дописи
- 821
- Реакції
- 608
- Бали
- 323
Яковлевна не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
У меня?чисто цікаво яке тіло було
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
У меня?чисто цікаво яке тіло було
Тіло не памʼятаю, це те що вони хотять можливо тіло взагалі було 1 або 2 тис, не памʼятаюПоздравляю, меня тоже кумо их продал 01.09
Это тело и то что они хотят?
У менеУ меня?
Аааа, а я думала у меня.Тіло не памʼятаю, це те що вони хотять можливо тіло взагалі було 1 або 2 тис, не памʼятаю
У мене![]()
Мені чомусь здається що і у мене не велике тілоАааа, а я думала у меня.
Если интересно, то тело 1800 ,брала 22.02.22, хотят 6552 грн
Часу на виплату теж до 30.09 дали?Аааа, а я думала у меня.
Если интересно, то тело 1800 ,брала 22.02.22, хотят 6552 грн
Наверное, не помню, я удалила их письмо в эл.почтеМені чомусь здається що і у мене не велике тілоя тоді брала багато мілких займів до 2 тис, в декілька великих, до 20к
ну що тут поробиш, нарахували так нарахували
Часу на виплату теж до 30.09 дали?
До речі цікавий факт, пишуть усі ці контори на пошту,яку я ніколи ніде не вказувала коли брала займиНаверное, не помню, я удалила их письмо в эл.почте
Не знаю что вам сказать по этому поводу.До речі цікавий факт, пишуть усі ці контори на пошту,яку я ніколи ніде не вказувала коли брала займи
Тепер думаю,чи варто писати їм про відстрочку на місяць, чи нехай просто чекають![]()
Сегодня получила, вот неугомонные, каждый день шлютУ меня авира диджи продали, договорился оплатил тело еще в конце декабря, но в кабинете авиры до сих пор висит
А тут условия норм или дофига хотят?Сегодня получила, вот неугомонные, каждый день шлют
Та оно то немного, но сейчас и этих денег нет и я б с большим удовольствием согласилась на тело.А тут условия норм или дофига хотят?
6500 вроде как не много
Это тело или тело меньше?Та оно то немного, но сейчас и этих денег нет и я б с большим удовольствием согласилась на тело.
Тело 1800, а это сумма их хотелокЭто тело или тело меньше?
Доброго дняТело 1800, а это сумма их хотелок
Доброго днячитала форум,і побачила що ви радили декому перевірити свої кредити через убкі
Зрозуміла,що це вихід для мене,адже я брала кредити ще у 2022році і майже нічого не памʼятаю, ні тіла,ні де бралахотіла поцікавитись,якщо я зайду на убкі , введу свої данні, це ніде не засвітиться , ну типу для кредиторів? Звучить дивно,але в мене вже здається параной почалась
![]()
Тело 1800, а это сумма их хотелок
Скажіть,а що тоді робити?
НОмер свій засвітите. Не параноя а обережність, все вірно.
Купіть сім карту на один раз. Використайте для входу в убкі і скачування звіту. Потім викиньте.Скажіть,а що тоді робити?я от намагаюсь наважитись поглянути страху в очі,але від однієї думки що я там можу побачити ( суми відсотків і т.д) мене у холодний піт кидає і от от панічка накриє
![]()
Купіть сім карту на один раз. Використайте для входу в убкі і скачування звіту. Потім викиньтдуєе
Дуже вам дякую за порадуКупіть сім карту на один раз. Використайте для входу в убкі і скачування звіту. Потім викиньте.
доброе утро. С ними не реально нормально общаться, я пыталась, но там какие-то д*билы сидят.Доброго дня!
В кого як справи з ФК позика,хтось виходив з ними на контакт?