Яковлевна
Перевірений
- Дописи
- 821
- Реакції
- 608
- Бали
- 323
Яковлевна не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Магнитные бури видать так влияют на них
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Магнитные бури видать так влияют на них
В мене сьогодні теж таке прийшло, я як відкрила почитати, вони мабуть думають,що чим більші букви, тим швидше я злякаюсь
Мені теж написали)В мене сьогодні теж таке прийшло, я як відкрила почитати, вони мабуть думають,що чим більші букви, тим швидше я злякаюсь. Ненормальні
Так я їм на вайбер так і написав, щоб не лякали мене такими літерами))В мене сьогодні теж таке прийшло, я як відкрила почитати, вони мабуть думають,що чим більші букви, тим швидше я злякаюсь. Ненормальні
Оплата буде до 16:00?Мені теж написали)
Їм продали кумо,дають мені аж 20 НЕГАЙНО оплатити)
Аналогичная ситуация,Мені теж написали)
Їм продали кумо,дають мені аж 20 НЕГАЙНО оплатити)
Сплатити добровільно до 30.09)))Так я їм на вайбер так і написав, щоб не лякали мене такими літерами))
Оплата буде до 16:00?![]()
Оце вам часу дали.Сплатити добровільно до 30.09)))
Ага, прям, щастя привалилоОце вам часу дали.
Мені в смс писали чий борг від якої МФОДоброго дня,і в сьогодні отримала лист щастя від фк «позика»
Займи брала ще у 22 році, навіть не уявляю яка саме компанія відступила їм борг, можливо хтось знає як зрозуміти хто передав борг?![]()
Тільки що прочитала заново і побачила «кумо»Мені в смс писали чий борг від якої МФО
Kumo/Top cashТільки що прочитала заново і побачила «кумо»взагалі не памʼятаю щоб я там щось брала, можливо вони раніше по іншому називались?
![]()
Дуже дякую за відповідьKumo/Top cash
Не знаю по ним, перший раз зіткнулась з ними)) А які можуть бути наслідки?! Або суд, або далі будуть клянчитиДуже дякую за відповідь
Фух,кожного року майже у той же час(кінець літа,початок осені) приходить лист про відступлення договоруминулого року були «діджи» та «Пінг понг»
Можливо знаєте, якщо сплачу пізніше ніж до «30.09» наслідки якісь будуть?![]()
Так про інший термін треба домовлятисяДуже дякую за відповідь
Фух,кожного року майже у той же час(кінець літа,початок осені) приходить лист про відступлення договоруминулого року були «діджи» та «Пінг понг»
Можливо знаєте, якщо сплачу пізніше ніж до «30.09» наслідки якісь будуть?![]()
діджики та понги клянчили десь по 2 місяці, до того як я виплатила) але там суми смішні були,до 3тНе знаю по ним, перший раз зіткнулась з ними)) А які можуть бути наслідки?! Або суд, або далі будуть клянчити
Написати їм на імейл та попросити про іншу дату? Ніколи ще так не робила, гадаєте підуть назустріч?Так про інший термін треба домовлятися
А в цих велика сума?діджики та понги клянчили десь по 2 місяці, до того як я виплатила) але там суми смішні були,до 3т
Написати їм на імейл та попросити про іншу дату? Ніколи ще так не робила, гадаєте підуть назустріч?
6тис.А в цих велика сума?
Поздравляю, меня тоже кумо их продал 01.09Тільки що прочитала заново і побачила «кумо»взагалі не памʼятаю щоб я там щось брала, можливо вони раніше по іншому називались?
![]()
Это тело и то что они хотят?
По набирала займів у 22 році,в успішно про них усіх позабувалаПоздравляю, меня тоже кумо их продал 01.09
А мене сьогодні)) вам який строк дали на виплату? Теж до 30?Поздравляю, меня тоже кумо их продал 01.09
Это тело и то что они хотят?