Cly передав договор до ТОВ «ФК «ПОЗИКА»

• Автор теми Автор теми nikaaaa…..
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 73
  • Перегляди Перегляди 5K
В мене сьогодні теж таке прийшло, я як відкрила почитати, вони мабуть думають,що чим більші букви, тим швидше я злякаюсь 😂. Ненормальні
Мені теж написали)
Їм продали кумо,дають мені аж 20 НЕГАЙНО оплатити)

В мене сьогодні теж таке прийшло, я як відкрила почитати, вони мабуть думають,що чим більші букви, тим швидше я злякаюсь 😂. Ненормальні
Так я їм на вайбер так і написав, щоб не лякали мене такими літерами))

Мені теж написали)
Їм продали кумо,дають мені аж 20 НЕГАЙНО оплатити)
Оплата буде до 16:00? :-)

Доброго дня,і в сьогодні отримала лист щастя від фк «позика»🙄🤢
Займи брала ще у 22 році, навіть не уявляю яка саме компанія відступила їм борг, можливо хтось знає як зрозуміти хто передав борг?🧐

Доброго дня,і в сьогодні отримала лист щастя від фк «позика»🙄🤢
Займи брала ще у 22 році, навіть не уявляю яка саме компанія відступила їм борг, можливо хтось знає як зрозуміти хто передав борг?🧐
Мені в смс писали чий борг від якої МФО

Мені в смс писали чий борг від якої МФО
Тільки що прочитала заново і побачила «кумо» 🤦🏻‍♀️ взагалі не памʼятаю щоб я там щось брала, можливо вони раніше по іншому називались?🧐

Дуже дякую за відповідь 🫶🏼
Фух,кожного року майже у той же час(кінець літа,початок осені) приходить лист про відступлення договору🤦🏻‍♀️ минулого року були «діджи» та «Пінг понг»
Можливо знаєте, якщо сплачу пізніше ніж до «30.09» наслідки якісь будуть?🙄

Фух,кожного року майже у той же час(кінець літа,початок осені) приходить лист про відступлення договору🤦🏻‍♀️ минулого року були «діджи» та «Пінг понг»
Не знаю по ним, перший раз зіткнулась з ними)) А які можуть бути наслідки?! Або суд, або далі будуть клянчити

Так про інший термін треба домовлятися

Не знаю по ним, перший раз зіткнулась з ними)) А які можуть бути наслідки?! Або суд, або далі будуть клянчити
діджики та понги клянчили десь по 2 місяці, до того як я виплатила) але там суми смішні були,до 3т 🤷🏻‍♀️

Так про інший термін треба домовлятися
Написати їм на імейл та попросити про іншу дату? Ніколи ще так не робила, гадаєте підуть назустріч?

діджики та понги клянчили десь по 2 місяці, до того як я виплатила) але там суми смішні були,до 3т 🤷🏻‍♀️

Написати їм на імейл та попросити про іншу дату? Ніколи ще так не робила, гадаєте підуть назустріч?
А в цих велика сума?

Тільки що прочитала заново і побачила «кумо» 🤦🏻‍♀️ взагалі не памʼятаю щоб я там щось брала, можливо вони раніше по іншому називались?🧐
Поздравляю, меня тоже кумо их продал 01.09

Это тело и то что они хотят?

По набирала займів у 22 році,в успішно про них усіх позабувала😬😀 в як би зараз не намагалась згадати,ніякі «кумо»у голову не приходять 🥴 чисто цікаво яке тіло було 🧐

Это тело и то что они хотят?
А мене сьогодні)) вам який строк дали на виплату? Теж до 30?

Назад
Угорі