👏 До чотирьох фінансових установ застосовано заходи впливу

• Автор теми Автор теми Пчёл
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 409

Пчёл

🔸Кредитный обуватель🔸
Перевірений
Дописи
7508
Рішення
1
Реакції
10223
Бали
4405
Пчёл не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
И как я пропустил такую новость?)

Національний банк України застосував заходи впливу до чотирьох небанківських фінансових установ.

Заходи впливу у вигляді відкликання ліцензій на діяльність фінансової компанії застосовано до:

Підставою для прийняття зазначених рішень стало порушення фінансовими установами визначеної абзацом третім підпункту 1 пункту 8 Положення про пруденційні вимоги до фінансових компаній, затвердженого постановою Правління Національного банку України від 27 грудня 2023 року № 192 (зі змінами), пруденційної вимоги щодо достатності власного капіталу.

Потужно

Останнє редагування:
Я як почала розбиратись які мфо входять в який ТОВ...Я так розумію відкритих списків немає?
Це можна дізнатись тільки за їх ЄРДПОУ? Наприклад: май кредит і клік кредіт це ТОВ Перших необхідних кредитів, тощо...?
Чомусь на Клай Кредит також вибиває Кредит Кассу..? Взагалі не ясно

И как я пропустил такую новость?)

Національний банк України застосував заходи впливу до чотирьох небанківських фінансових установ.

Заходи впливу у вигляді відкликання ліцензій на діяльність фінансової компанії застосовано до:

Підставою для прийняття зазначених рішень стало порушення фінансовими установами визначеної абзацом третім підпункту 1 пункту 8 Положення про пруденційні вимоги до фінансових компаній, затвердженого постановою Правління Національного банку України від 27 грудня 2023 року № 192 (зі змінами), пруденційної вимоги щодо достатності власного капіталу.

Потужно
А той ТОВ Клай Кредит мабуть щось інше, бо кредити видає ТОВ Клай Інвест. Або вже ТОВку замінили

А той ТОВ Клай Кредит мабуть щось інше, бо кредити видає ТОВ Клай Інвест. Або вже ТОВку замінили
Может и перепутал. То они Займер, то Клай Инвест, то Клай Инцест. Не уследишь

Останнє редагування:
Погуглил, у Клай Кредит и Клай Инвест разные хозяины и юридические адреса

А что за зверь "Прогресивні финанси"? Знаю "Незалежні фінанси"

Назад
Угорі