Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Damyli4ka, звичайно,неприємно, що дзвонять зовсім стороннім людям, але ми не винуваті, телефонів нічиїх ми не давали, влізли-значить треба було, і правильно сказали:разом нас багато,нас не подолати
У меня был 21 займ в МФО. Заплатил 13-ти из них. Тело+ процент по договору, а некоторым, у кого была пролонгация, заплатил просто тело кредита. Но оставшиеся 8 упираются и не хотят идти на контакт, а только звонят и шлют смс.
У меня был 21 займ в МФО. Заплатил 13-ти из них. Тело+ процент по договору, а некоторым, у кого была пролонгация, заплатил просто тело кредита. Но оставшиеся 8 упираются и не хотят идти на контакт, а только звонят и шлют смс.
У когось було тільки тіло, а у когось тіло+ відсоток за терміном договору. Хтось сам йшов на лояльні умови, а комусь доводилось пояснювати. Ті які залишились вперті. Довго чекати не буду, сам піду в суд.
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.