Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
ки1Задавайте тут
Регулярно
Об этом сайтеПро який сайт ви говорите, про Антиколектор?
Навіть не знаю, а нас час все можливо зробитиОб этом сайте
Можливо я не так зрозуміла ваше питання, мені теж дуже цікаво що якщо і справді тут більшість людей які просто не реагують на погрози і колекторів, і пишуть що просто не звертати уваги, то яка вигода цім мікрозаймів існувати якщо вони тільки на борги і працюютьAdmin, Абалдеть.Спасибо Вам!Вы молодец!
Да что вы паникуете.. У меня вот 4 мфо... Я поставил блок на телефон.. Мама трубку не берет... Все... Запомните не у вас проблема с МФО а у мфо с вами проблема.. Будте им как кость в горле. и не платите им ничего.Доброго дня в мене 17 займів, вже нарахували проценту 130 тисяч, кожного дня дзвінки, погрози, в соціальній мережі розіслали моє фото друзям з проханням про допомогу, вже вийшли на одного з моїх рідних і шляхом обману говорять що я завіряла її як поручителя, додому ще ніхто не приїзжав, навіть не знаю що робити та як бути і хтозна що від них очікувати
Але ж вони якимось чином виходять на номери ріднихДа что вы паникуете.. У меня вот 4 мфо... Я поставил блок на телефон.. Мама трубку не берет... Все... Запомните не у вас проблема с МФО а у мфо с вами проблема.. Будте им как кость в горле. и не платите им ничего.
Скажіть якщо знаєтеLuda1996, вам правду сказать?
Да по базам пробивают.. Там же бывшие менты работают... Ну те у кого не было ничего святого и тогда... Они по старой дружбе пока так сказать не прикрыли "лавочку". Так же если ечт ькарта в привате. Приват кстати сливает базы только в путь.Але ж вони якимось чином виходять на номери рідних
Скажіть якщо знаєте
Каждый день такое приходит, по 5 смс на день.. Точно такие же?Мне так нравиться их фраза,, продавайте непотрiб,, ?Комусь ще таке приходило?
Мені прийшло, в 17,06Комусь ще таке приходило?
Пані Людмила, я видалила ваш скріншот.Ось іще одне, тількі мене цікавить одне до якого роботодавця вони будуть їхати якщо в анкеті вказано що я в декретній відпустці