Чим я думала коли брала кредит

• Автор теми Автор теми Снежка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 35
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Ппц! Мне бы это форум... да так .. лет 20 назад! Жаль мфо не было)) Тяжело жилось))

да и не общайтесь с колекторами, а люди если не понимают то их проблемы, все и обо всех говорят, месяц два и угомонятся.
Дякую
Я бы рад, но всё в евро держу - готовлюсь в бега ))
Нікому не побажала б такого відчути, коли не знаєш де взяти гроші дитині на памперси і на лікі

Снежка глупые мысли прочь и живи в счастье с манюним. И забей ты на каллов.
Мы живём неради их а ради себя и нашей семьи .
Все будет хорошо.

Перепрошую, ви просите матеріальної допомоги, щоб кредити заплатити?
Да
Снежка глупые мысли прочь и живи в счастье с манюним. И забей ты на каллов.
Мы живём неради их а ради себя и нашей семьи .
Все будет хорошо.
просто дуже важко пережити вплив дзвінки так само від рідних дуже сильно великий негатив неповагу звинувачення в свою сторону образи і та ще нема ніякої моральної підтримки

Дякую

Нікому не побажала б такого відчути, коли не знаєш де взяти гроші дитині на памперси і на лікі
Ви знаєте в самої таке бувало, але зараз викручуюся, бо нічого не плачу, інколи бувають випадки, що терміново кошти потрібні, то позичаю, але не на МФО, а для потреб дитини чи особистих.

Да

просто дуже важко пережити вплив дзвінки так само від рідних дуже сильно великий негатив неповагу звинувачення в свою сторону образи і та ще нема ніякої моральної підтримки
Щоб пережити дзвінки, можна замінити сімку, а з рідними якийсь період можна і не поспілкуватися. Для всього час потрібен!

Ви знаєте в самої таке бувало, але зараз викручуюся, бо нічого не плачу, інколи бувають випадки, що терміново кошти потрібні, то позичаю, але не на МФО, а для потреб дитини чи особистих.
Сама хуже просто немає коштів на дитину і це дуже сильно б'є послабити
Щоб пережити дзвінки, можна замінити сімку, а з рідними якийсь період можна і не поспілкуватися. Для всього час потрібен!
так то да але коли дзвонять для мера міста і такі говорять всякі образив говорять що я в нього щось там говорила дуже погане коли розвішують по місту твій фоторобот жити не хочеться від стиду

Вибачте але я не нагла просто немає виходу і нема у кого просити підтримку
Зверніться в соцслужбу вашого міста, знайдіть якись підробіток на дому, подайте на аліменти (якщо є батько дитини)

Сама хуже просто немає коштів на дитину і це дуже сильно б'є послабити

так то да але коли дзвонять для мера міста і такі говорять всякі образив говорять що я в нього щось там говорила дуже погане коли розвішують по місту твій фоторобот жити не хочеться від стиду
шо то не то, на кой вы мэру города? ) не верю, без обид.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі