Чи зʼявились нові МФО?

• Автор теми Автор теми TakoBelo
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 119
  • Перегляди Перегляди 22K
Я так понимаю эту Финсферу лучше обходить стороной, если компания так активно клепает клонов, наверняка и методы у них в духе самих отбитых чёрных мфо, по типу евоши наверное.
В мене протилежний досвід - пішли тихо першими в суд серед всіх інших, а в мене 50+ прострочень. Десь за два місяці вже. Нічого не пропонували, щонайменше в СМС, емейл, чи месенджерах. А телефони в мене й так невідомі всі блокуються, так що тут не скажу. Правда, це ж сама Finsfera вже закрита на видачу, тож, може, в них така постійна політика щодо боргів.

Очередной клон финсфери,Fly.Money .
Ebaшут те сайти как не все себя.
Сначала була фінсфера одна,прикрили и отобрали лицензию,те обиделись и наклепали уже 8 сайтов)))
Знаю, що в них точно 5 діючих брендів, те що у вас на скрині не знайшов в пошуку ніде, може вже закрили проєкт, подумали забагато наробили щось...))

Знаю, що в них точно 5 діючих брендів, те що у вас на скрині не знайшов в пошуку ніде, може вже закрили проєкт, подумали забагато наробили щось...))
його в пошуковику ще не бвчить просто, через декілька днів буде видно

Вкладення

• images (25).webp
    images (25).webp
    20.2 Кб · Перегляди: 100
Ще чув про amplio credit. Хтось ще якісь нові знає?
ТОВ «1 БЕЗПЕЧНЕ АГЕНТСТВО НЕОБХІДНИХ КРЕДИТІВ», тобто MyCredit/ClickCredit.

Але коли я ще нагрібав кредити, а не погашав, тобто 9+ місяців тому, то там в мене на цьому їхньому проєкті не працював логін, і я забив — виглядало як полудохлий проєкт. А зараз він просто лежить. Хоча може то підпав під сьогодняшній обстріл дата-центрів. :rolleyes:

Вітаю!
І знову нова мфо але з дуже цікавою назвою😄
Хто що чув?

Вкладення

• IMG_2446.webp
    IMG_2446.webp
    23.5 Кб · Перегляди: 73
  • IMG_2445.webp
    IMG_2445.webp
    35.5 Кб · Перегляди: 75
Вітаю!
Хто що чув?
1790768169059.webp

фuгня какая-то. Никакой информации. Очень похоже на какой-то мошеннический ресурс. Только телега и почта домена, да и сам домен неизвестно где зарегистрирован - .casa. Я вообще хз, что это за ресурс. Но точно не стал бы связываться

Вітаю!
Хто що чув?
Какое то перекредитование, в следствии которого будешь в еще большей допе

Пока что лучше всех показывают клоны финсферы, взял, через 8 месяцев отдал тело

Вітаю!
Хто що чув?
Виглядає як скам, багато кнопок знизу не ведуть нікуди, почитати якусь інформацію по товці немає де
ліцензії від нбу не бачу
короче скам щоб збирати паспортні дані

1790768169059.webp

фuгня какая-то. Никакой информации. Очень похоже на какой-то мошеннический ресурс. Только телега и почта домена, да и сам домен неизвестно где зарегистрирован - .casa. Я вообще хз, что это за ресурс. Но точно не стал бы связываться
ну коли відсоткова ставка по кредиту нище чим те що дають за депозити, то дійсно заставляє подумати що тут щось не так)

Виглядає як скам, багато кнопок знизу не ведуть нікуди, почитати якусь інформацію по товці немає де
ліцензії від нбу не бачу
короче скам щоб збирати паспортні дані

ну коли відсоткова ставка по кредиту нище чим те що дають за депозити, то дійсно заставляє подумати що тут щось не так)
Кто первый пойдёт отбиваться?)

Назад
Угорі