Чи зʼявились нові МФО?

• Автор теми Автор теми TakoBelo
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 110
  • Перегляди Перегляди 21K
Я так понимаю эту Финсферу лучше обходить стороной, если компания так активно клепает клонов, наверняка и методы у них в духе самих отбитых чёрных мфо, по типу евоши наверное.
В мене протилежний досвід - пішли тихо першими в суд серед всіх інших, а в мене 50+ прострочень. Десь за два місяці вже. Нічого не пропонували, щонайменше в СМС, емейл, чи месенджерах. А телефони в мене й так невідомі всі блокуються, так що тут не скажу. Правда, це ж сама Finsfera вже закрита на видачу, тож, може, в них така постійна політика щодо боргів.

Очередной клон финсфери,Fly.Money .
Ebaшут те сайти как не все себя.
Сначала була фінсфера одна,прикрили и отобрали лицензию,те обиделись и наклепали уже 8 сайтов)))
Знаю, що в них точно 5 діючих брендів, те що у вас на скрині не знайшов в пошуку ніде, може вже закрили проєкт, подумали забагато наробили щось...))

Знаю, що в них точно 5 діючих брендів, те що у вас на скрині не знайшов в пошуку ніде, може вже закрили проєкт, подумали забагато наробили щось...))
його в пошуковику ще не бвчить просто, через декілька днів буде видно

Вкладення

• images (25).webp
    images (25).webp
    20.2 Кб · Перегляди: 4
Ще чув про amplio credit. Хтось ще якісь нові знає?
ТОВ «1 БЕЗПЕЧНЕ АГЕНТСТВО НЕОБХІДНИХ КРЕДИТІВ», тобто MyCredit/ClickCredit.

Але коли я ще нагрібав кредити, а не погашав, тобто 9+ місяців тому, то там в мене на цьому їхньому проєкті не працював логін, і я забив — виглядало як полудохлий проєкт. А зараз він просто лежить. Хоча може то підпав під сьогодняшній обстріл дата-центрів. :rolleyes:

Назад
Угорі