Чи зʼявились нові МФО?

• Автор теми Автор теми TakoBelo
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 79
  • Перегляди Перегляди 10K
Хто які нові МФО знає? Не для себе, для друга питаюсь))
Як тільки я закрила 1 ВП, якась мадам, не знаю з якого МФО/рекламного сайту МФО задро*ує пропозиціями взяти новий кредит🤣 Можу їй написати Ваші контакти, може перестане засирати мені папку "спам" на пошті🤣

Мені цікаво саме- саме нове,бо про ці я знала) думала може ще щось придумали, прогресують
Завуальовано хочете знову набрати грошей) Ну тоді готовий надати вам список нових за 15% з кожного кредиту. Тільк так)) Цікаво))?

Ranok, rocket money,lightcredo
Із цих шараг тільки перша +- адекватні, так відсоток 1 але немає тупих прихованих комісій. Якщо вже так необхідно ті кошти то ок, а от дві інші контори то скам і супер яма.

Вони повідкривались, але це клони вже існуючих. Наприклад, fcredit, nota credit - клон Алекс кредит. Перший кредит з норм умовами, якщо вчасно закрити. Береш 6000, закриваєш за 6500. В протермінування не заходила. В fcredit брала 2000 закрила за 2600 - але було прострочення

Вони повідкривались, але це клони вже існуючих. Наприклад, fcredit, nota credit - клон Алекс кредит. Перший кредит з норм умовами, якщо вчасно закрити. Береш 6000, закриваєш за 6500. В протермінування не заходила. В fcredit брала 2000 закрила за 2600 - але було прострочення
Ще одна нова кантора є Так кредит

FCredit стара, брав там ще у 24му

Сама нова це Nota, та Ariba

Назад
Угорі