Чи є такі що зовсім не пролонгірували

• Автор теми Автор теми Танча
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 129
  • Перегляди Перегляди 5K
П
Та чомусь останнім часом моторошно стає.Кредитон і гроші всім навіть смс не шлють,в лк зайти не можна..Якось підозріло.Що продали теж неяких листів не було.Не можливо такого,щоб оставили у спокої,чогось чекають
Последние время вообще перестали звонить. Уже неделю где-то тишина подозрительная. Это не только у меня?

Хто знає... Але гроші на адвоката варто збирати. Не тільки монетка цим займається...
Да, так и есть.
Я общалась с юристом он озвучил сумму, этт же фиксированная стоимость, этт же как "оскарження" и новое дело,т е платить дополнительно?!

Да, так и есть.
Я общалась с юристом он озвучил сумму, этт же фиксированная стоимость, этт же как "оскарження" и новое дело,т е платить дополнительно?!
Судовий збір само собою. +Плата за надання правової допомоги.
По рішенню суду вони мені мали повернути всі кошти ,але подали апеляцію

Судовий збір само собою. +Плата за надання правової допомоги.
По рішенню суду вони мені мали повернути всі кошти ,але подали апеляцію
Ясно, думаю все получиться и у вас и у нас ,осталось только найти деньги :prankster:

я не пролонгировала
перекрывала один другим, потом, когда это стало уже невозможным, просто забила
просрочки год
Я так само.Теперь вообще не плачу никому и не собираюсь даже.Дохр..на они однако пени и штрафов считают,и это в карантин.Так что пусть идут лесом все))
Я з ними не спілкуюсь більше року..Просто кажу що звонять....А от согодні казала що зовсі немає смс від гроші всім ,тільки що прислали зі містом.Ваш борг перед компанією передано до Debtfort.у вас залишилось 4години для сплати боргу.Хто такі ці Debtfort?
ОО.знакомая песня.Мне тоже сегодня пришло смс,что кредитбокс меня им продали.И типа что у меня есть 4 часа для оплаты долга.Оплачивать я естественно и не собираюсь даже.И так в карантин на еду еле хватает.Вы главное в личные кабинеты не заходите,а то эти гады потом активизируются.Это касается не только дебтфорт,а и всех шараг

А у вас також є ці шараги....Бо вже прислали смс гроші всім що продали колекторам
Оказалось они не пропали, а просто звонят не мне. Когда они уже поймут, что ничего не добьються.

Оказалось они не пропали, а просто звонят не мне. Когда они уже поймут, что ничего не добьються.
А яка у вас просрочка
А яка у вас просрочка
Оказалось они не пропали, а просто звонят не мне. Когда они уже поймут, что ничего не
Я так само.Теперь вообще не плачу никому и не собираюсь даже.Дохр..на они однако пени и штрафов считают,и это в карантин.Так что пусть идут лесом все))

ОО.знакомая песня.Мне тоже сегодня пришло смс,что кредитбокс меня им продали.И типа что у меня есть 4 часа для оплаты долга.Оплачивать я естественно и не собираюсь даже.И так в карантин на еду еле хватает.Вы главное в личные кабинеты не заходите,а то эти гады потом активизируются.Это касается не только дебтфорт,а и всех шараг
Та у мене вже просрочка по всім мфо з грудня 2018..коли вони вже забудуть про мене

Останнє редагування:
Назад
Угорі