Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Привіт усім цікаво чи є тут люди яким дійсно допомогли юристи знести виконавче провадження бо одні говорять що це можливо 100 а інші кажуть що ні
Вы серьезно сейчас?Привіт усім цікаво чи є тут люди яким дійсно допомогли юристи знести виконавче провадження
Помашите им ручкой...одні говорять що це можливо 100 а інші кажуть що ні
Маєте на увазі юристи з форуму?Привіт усім цікаво чи є тут люди яким дійсно допомогли юристи знести виконавче провадження бо одні говорять що це можливо 100 а інші кажуть що ні
В свете последних событий,куда целесообразнее сносить ИНН.Привіт усім цікаво чи є тут люди яким дійсно допомогли юристи знести виконавче провадження бо одні говорять що це можливо 100 а інші кажуть що ні
Маєте на увазі юристи з форуму?
Маєте на увазі юристи з форуму?
Думаю таких людей багато)) шукайте по темах))і
Чомуну...я, к примеру, говорю, что сейчас сносить ИП не лучшая затея))
Саму исполнительную надпись нужно сносить.
100% Тому що від юриста не залежить , як вирішить суддя)) а рішення по аналогічних справах можуть бути різними)) на жаль, чомусь часто думають, що саме юрист винен в програші))особливо, коли програш))Саму исполнительную надпись нужно сносить.
И, к слову, хороший юрист не скажет, что 100% выиграет или 100% проиграете. Он скажет "50/50".
У меня опять паника 50/50????Саму исполнительную надпись нужно сносить.
И, к слову, хороший юрист не скажет, что 100% выиграет или 100% проиграете. Он скажет "50/50".
Чому паніка?У меня опять паника 50/50????
Що на всі 100% не можна бути впевненим в тому, що цей надпис знесуть...Чому паніка?
Ну если все верно сделать , то вероятность очень!! высокая.Що на всі 100% не можна бути впевненим в тому, що цей надпис знесуть...
? ну знаєте, в цьому житті ні в чому не можна бути впевненому на 100%. Проте, навіщо себе накручувати тим, чого може не статися?Що на всі 100% не можна бути впевненим в тому, що цей надпис знесуть...
Дякую Вам!)?? ну знаєте, в цьому житті ні в чому не можна бути впевненому на 100%. Проте, навіщо себе накручувати тим, чого може не статися?
Я наприклад оскаржила три написи в минулому грудні)) судді різні, але в рішеннях трактування однакове - є спір, значить напис не підлягає виконанню))
Не журіться, все буде добре!
Дай боже. У меня правда ещё ничего нету. Но уже страшно, что будет, что как делать. Почитаю хорошие ответы, и сразу легче становиться, но ненадолгоНу если все верно сделать , то вероятность очень!! высокая.
А паника почему?У меня опять паника 50/50????
Побільше читайте?Дякую.
Дякую Вам!)?
Дай боже. У меня правда ещё ничего нету. Но уже страшно, что будет, что как делать. Почитаю хорошие ответы, и сразу легче становиться, но ненадолго
И если надпись не отменена, то с меня в полном объеме и принудительно будет взыматься сумма?А паника почему?
Либо да либо нет. Но это не значит, что однозначно нет. Учитывать надо все варианты.
МФО и калоконторы тоже мутируют и ищут новые способы обойти закон.
20% от зарплаты, если вы работаете официально.И если надпись не отменена, то с меня в полном объеме и принудительно будет взыматься сумма?