Чи є на форумі ті кому юристи допомогли знести виконавче провадження

• Автор теми Автор теми Джессі
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 51
  • Перегляди Перегляди 2K

Джессі

Форумчанин
Дописи
129
Реакції
57
Бали
343
Джессі не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт усім цікаво чи є тут люди яким дійсно допомогли юристи знести виконавче провадження бо одні говорять що це можливо 100 а інші кажуть що ні

Привіт усім цікаво чи є тут люди яким дійсно допомогли юристи знести виконавче провадження бо одні говорять що це можливо 100 а інші кажуть що ні
:rolleyes:есть))) в прошлом году эта практика, шла достаточно хорошо. в этом году уже не очень))
но..тем не мене, неделю назад, я, к примеру, выиграл очередную апелляцию у Дорошкевич))

Привіт усім цікаво чи є тут люди яким дійсно допомогли юристи знести виконавче провадження
Вы серьезно сейчас?
Вы же полтора года на форуме...
одні говорять що це можливо 100 а інші кажуть що ні
Помашите им ручкой...

Маєте на увазі юристи з форуму?
Думаю таких людей багато)) шукайте по темах))

В свете последних событий,куда целесообразнее сносить ИНН.

Саму исполнительную надпись нужно сносить.
И, к слову, хороший юрист не скажет, что 100% выиграет или 100% проиграете. Он скажет "50/50".
100% Тому що від юриста не залежить , як вирішить суддя)) а рішення по аналогічних справах можуть бути різними)) на жаль, чомусь часто думають, що саме юрист винен в програші))особливо, коли програш))

Що на всі 100% не можна бути впевненим в тому, що цей надпис знесуть...
? ну знаєте, в цьому житті ні в чому не можна бути впевненому на 100%. Проте, навіщо себе накручувати тим, чого може не статися?
Я наприклад оскаржила три написи в минулому грудні)) судді різні, але в рішеннях трактування однакове - є спір, значить напис не підлягає виконанню))
Не журіться, все буде добре!

Дякую.
? ну знаєте, в цьому житті ні в чому не можна бути впевненому на 100%. Проте, навіщо себе накручувати тим, чого може не статися?
Я наприклад оскаржила три написи в минулому грудні)) судді різні, але в рішеннях трактування однакове - є спір, значить напис не підлягає виконанню))
Не журіться, все буде добре!
Дякую Вам!)?
Ну если все верно сделать , то вероятность очень!! высокая.
Дай боже. У меня правда ещё ничего нету. Но уже страшно, что будет, что как делать. Почитаю хорошие ответы, и сразу легче становиться, но ненадолго

У меня опять паника 50/50????
А паника почему?
Либо да либо нет. Но это не значит, что однозначно нет. Учитывать надо все варианты.
МФО и калоконторы тоже мутируют и ищут новые способы обойти закон.

Дякую.

Дякую Вам!)?

Дай боже. У меня правда ещё ничего нету. Но уже страшно, что будет, что как делать. Почитаю хорошие ответы, и сразу легче становиться, но ненадолго
Побільше читайте?

А паника почему?
Либо да либо нет. Но это не значит, что однозначно нет. Учитывать надо все варианты.
МФО и калоконторы тоже мутируют и ищут новые способы обойти закон.
И если надпись не отменена, то с меня в полном объеме и принудительно будет взыматься сумма?

Назад
Угорі