Чи вестись на цю пропозицію?

• Автор теми Автор теми Innet26
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 30
  • Перегляди Перегляди 2K
Ааа, а попередньо не просили внести платіж?
І розбили з відсотками?

Вчора підключила. Тіло 5к+ 2к докинули. 7к розбили на 7 місяців по 1к грн.
500грн платіж, після чого в кабінеті підписується додаткова угода.

Ану їх нафіг, по судам бігають другі після Кредит Каси. Краще нехай висять в реструктуризації.

Ану їх нафіг, по судам бігають другі після Кредит Каси. Краще нехай висять в реструктуризації.
Дякую

Прийшло повідомлення що можуть тіло розділити на 12 міс. Я їм написала і ось відповідь у скріншоті. Що скажете, ризикнути?
Не треба ся вести. Будь-яка сплата (хоч 1 грн) обнуляє строк позовної давності та лічильник починає цокати з дня проплати. Най висить далі.

Коли вони подают вони подають в суд,справа виграшу буде на їхній стороні.Я в шоці, брав по старих законах,а судять по нових які зробили під себе.

Почему?
Алекс Кредит всегда выигрывает? У меня на этот счёт сомнения
Як сказав мені адвокат( з форуму), вони запросять виписку з банку про рух коштів і на цьому все закінчиться.Я з початку думав, що справу можна виграти, а потім на першій стадії начав домовлятися з МФО, поки не було сасідань і проваджень.

Скільки у вас було протерміновання ? Чи були пролонгації, як домовлялись ?

Мені запропонували тіло + ~2 тис. зверху через приблизно три тижні після прострочки планового платежу. При чому я спочатку офігів, бо вони мені прислали одразу код підпису додаткової угоди реструктуризації на 10 платежів. Але я такий подумав, зайшлов в кабінет, і вирішив що пропозиція нормальна, враховуючи скільки в мене всього. Це була моя перша угода про реструктуризацію після того як пішов у прострочки по багатьом кредитам.

Ну точніше там не зовсім тіло лишалось. В них же така схема, що погашаєш частину тіла кожним платежем, і це більша частина щомісячного платежу, і потім під кінець в тебе лишається невелике тіло і залишок суми, кожний місяць це виходить майже однакова сума погашення, котра трохи зменшується. Загалом ця схема досить вигідна, якщо порахувати загальні витрати по відношенню до тіла за весь період.

Тобто мої параметри були такі (деякі цифри шифрую, щоб не світити точні):
Дата отримання: xx.09.2025
Сума отримання (тіло): 188xx

Прострочена дата планового платежу: 0x.01.2026
Вже виплачено: 18xxx
Плановий платіж: 65xx
Сума погашення в день плановогоп платежу: 235xx
Залишок тіла: 40xx

Домовились на 253xx із розбиттям на 10 місяців, перший платіж був через тиждень після домовленості.

Назад
Угорі