Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
ДякуюВчора підключила. Тіло 5к+ 2к докинули. 7к розбили на 7 місяців по 1к грн.
500грн платіж, після чого в кабінеті підписується додаткова угода.
Ану їх нафіг, по судам бігають другі після Кредит Каси. Краще нехай висять в реструктуризації.
Не треба ся вести. Будь-яка сплата (хоч 1 грн) обнуляє строк позовної давності та лічильник починає цокати з дня проплати. Най висить далі.Прийшло повідомлення що можуть тіло розділити на 12 міс. Я їм написала і ось відповідь у скріншоті. Що скажете, ризикнути?
Почему?Коли вони подают вони подають в суд,справа виграшу буде на їхній стороні
Як сказав мені адвокат( з форуму), вони запросять виписку з банку про рух коштів і на цьому все закінчиться.Я з початку думав, що справу можна виграти, а потім на першій стадії начав домовлятися з МФО, поки не було сасідань і проваджень.Почему?
Алекс Кредит всегда выигрывает? У меня на этот счёт сомнения
Скільки у вас було протерміновання ? Чи були пролонгації, як домовлялись ?Вчора підключила. Тіло 5к+ 2к докинули. 7к розбили на 7 місяців по 1к грн.
500грн платіж, після чого в кабінеті підписується додаткова угода.
Ану їх нафіг, по судам бігають другі після Кредит Каси. Краще нехай висять в реструктуризації.
Пів року точно. Пролонгації були. Самі запропонували.Смс або на телеграмм, вже не пам'ятаю.Скільки у вас було протерміновання ? Чи були пролонгації, як домовлялись ?