Barabashka
Форумчанин
- Дописи
- 967
- Реакції
- 830
- Бали
- 5255
Barabashka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
та не они в вайбер угрозы не пишутЦе ***** ніяк не заспокоїться чи важати це погрозою?
А шо роблять?та не они в вайбер угрозы не пишут![]()
Це ***** ніяк не заспокоїться чи важати це погрозою?
Напевно ви правіА як вважати,то що далі?Компанія скаже що це писалося не від неї і все.
Напевно ви праві
Я стараюсь,вже місяць тут на форумі ніби розумію шо на дебилоіідів не треба звертати увагу але коли отаке тобі присилають то якось зразу стрьомноНе звертайте уваги на такі погрози.Вони нічого не варті.
Якщо чесно немає бажання з ними взагалі спілкуватисьТак перепииайте в них - вони зразу відморозяться що це попередження. Ні під погрозу таку няшку не підведеш ніяк. Та й правду сказали:"заплати и спи спокойно". Але дайте ім відповідь що ви людина яка не любить спокою, що вам хочеться з ними спілкуватись-тільки тему задаете ви: не про якісь надумані цифри а про те, як вам отримати оригінали документів і т.д.
только придворительные ласкиА шо роблять?

А ви хотите чтоби они угрожали в мислях??? На бумаге угрожать стремно - доказательства остаются. А вообще если только угрожают - ето только первий левел, потом будут пугать, предлагать скидки и просто умолять кинуть им косточкутолько придворительные ласки
Post automatically merged:
а если без шуток то угрожают только когда звонят. незнаю с чем связано но у меня так![]()
ну я вкурсе у меня уже 6 мес просрочки, уже перепугали щас изредка смс и скидки. Ну в вайбере как были так и есть пушистые, незнаю с чем связано. Думал бояться но вижу многим угрожают значеть не то...А ви хотите чтоби они угрожали в мислях??? На бумаге угрожать стремно - доказательства остаются. А вообще если только угрожают - ето только первий левел, потом будут пугать, предлагать скидки и просто умолять кинуть им косточку

Связано ето с Вашим вибором. Ви просто не ведетесь на пугалки. Ну а угрожают только тогда когда нет возможности связать етот номер с шарагой всякие гиви и другие "каказци" ( и ето не опечатка), а поскольку таких номеров мало - светят их токо тогда когда небритая морда может повлечь за собой денюжку.ну я вкурсе у меня уже 6 мес просрочки, уже перепугали щас изредка смс и скидки. Ну в вайбере как были так и есть пушистые, незнаю с чем связано. Думал бояться но вижу многим угрожают значеть не то...![]()
Доброго дня,вам ще погрожують з компанії кошельОк?ну я вкурсе у меня уже 6 мес просрочки, уже перепугали щас изредка смс и скидки. Ну в вайбере как были так и есть пушистые, незнаю с чем связано. Думал бояться но вижу многим угрожают значеть не то...![]()
та нет мне уже никто не угрожает. гдето месяц назад было письмо из слу и май кредит. посли этого тихонько)Доброго дня,вам ще погрожують з компанії кошельОк?