Чи важати це погрозою КОшельок

• Автор теми Автор теми Barabashka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 1K

Barabashka

Форумчанин
Дописи
967
Реакції
830
Бали
5255
Barabashka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Це ***** ніяк не заспокоїться чи важати це погрозою?

Вкладення

• image.webp
    image.webp
    34.3 Кб · Перегляди: 170
Так перепииайте в них - вони зразу відморозяться що це попередження. Ні під погрозу таку няшку не підведеш ніяк. Та й правду сказали:"заплати и спи спокойно". Але дайте ім відповідь що ви людина яка не любить спокою, що вам хочеться з ними спілкуватись-тільки тему задаете ви: не про якісь надумані цифри а про те, як вам отримати оригінали документів і т.д.

Не звертайте уваги на такі погрози.Вони нічого не варті.
Я стараюсь,вже місяць тут на форумі ніби розумію шо на дебилоіідів не треба звертати увагу але коли отаке тобі присилають то якось зразу стрьомно
Post automatically merged:

Так перепииайте в них - вони зразу відморозяться що це попередження. Ні під погрозу таку няшку не підведеш ніяк. Та й правду сказали:"заплати и спи спокойно". Але дайте ім відповідь що ви людина яка не любить спокою, що вам хочеться з ними спілкуватись-тільки тему задаете ви: не про якісь надумані цифри а про те, як вам отримати оригінали документів і т.д.
Якщо чесно немає бажання з ними взагалі спілкуватись

Останнє редагування:
только придворительные ласки:ahaha:
Post automatically merged:

а если без шуток то угрожают только когда звонят. незнаю с чем связано но у меня так:cool:
А ви хотите чтоби они угрожали в мислях??? На бумаге угрожать стремно - доказательства остаются. А вообще если только угрожают - ето только первий левел, потом будут пугать, предлагать скидки и просто умолять кинуть им косточку

А ви хотите чтоби они угрожали в мислях??? На бумаге угрожать стремно - доказательства остаются. А вообще если только угрожают - ето только первий левел, потом будут пугать, предлагать скидки и просто умолять кинуть им косточку
ну я вкурсе у меня уже 6 мес просрочки, уже перепугали щас изредка смс и скидки. Ну в вайбере как были так и есть пушистые, незнаю с чем связано. Думал бояться но вижу многим угрожают значеть не то...:dntknw:

ну я вкурсе у меня уже 6 мес просрочки, уже перепугали щас изредка смс и скидки. Ну в вайбере как были так и есть пушистые, незнаю с чем связано. Думал бояться но вижу многим угрожают значеть не то...:dntknw:
Связано ето с Вашим вибором. Ви просто не ведетесь на пугалки. Ну а угрожают только тогда когда нет возможности связать етот номер с шарагой всякие гиви и другие "каказци" ( и ето не опечатка), а поскольку таких номеров мало - светят их токо тогда когда небритая морда может повлечь за собой денюжку.

Доброго дня,вам ще погрожують з компанії кошельОк?

Назад
Угорі