Чи варто визнавати борг ?

• Автор теми Автор теми Grozaa
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 855
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Grozaa

Форумчанин
Дописи
359
Реакції
426
Бали
198
Grozaa не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора! Маю борги 5-7 мфо . І ось подумав. В мене такий вік що недавно вклеїв нове фото в паспорт, а в базах всіх мфо фото з паспортом , який зараз вважається не дійсним . Так ось , просто якщо не визнавати борг , як пояснити переводи на картку в дні взяття кредиту ? На шахраїв все валити ?

Grozaa, в данном случае это уже можно расценить, как мошенничество, но уже с Вашей стороны.

Admin, емм, в чем именно? В том, что гражданин украины вклеил фото в 25 лет? А они не посчитали нужным затребовать новые копии документов.

вклеїв нове фото в паспорт
який зараз вважається не дійсним
С чего Вы это взяли? Что он не действителен?

С чего Вы это взяли? Что он не действителен?[/QUOTE]
З того, що не вклеївши нове фото , я брав кредит в банку , але мені відмовили в зв'язку з тим що не було нового фото , як пояснила консультант , то паспорт є недійсними ,оскільки нормами законодавства в обов'язковому порядку повинне буду фото при досягненні 25, 45 років )

Доброго вечора! Маю борги 5-7 мфо . І ось подумав. В мене такий вік що недавно вклеїв нове фото в паспорт, а в базах всіх мфо фото з паспортом , який зараз вважається не дійсним . Так ось , просто якщо не визнавати борг , як пояснити переводи на картку в дні взяття кредиту ? На шахраїв все валити ?
Не поверите, но паспорт при выдаче займов играет совсем не ключевое значение. Договор и перечисление средств - вот что важно.
И да, админ прав по поводу мошенничества. Само определения термина - "обман с целью получения выгоды" очень подходит под описанные Вами намерения. Другой вопрос, станут ли МФО идти с этим в органы, если эта статья для них никак не монетизируется.

+ думайте ещё и том, что есть разница между обманом в телефонном режиме с каким-то калом на проводе, и между обманом, например, в суде.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі