Чи варто віддавати, якщо брав 4 роки тому?

• Автор теми Автор теми krasnov
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 1K

krasnov

Форумчанин
Дописи
13
Реакції
10
Бали
128
krasnov не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Бажаю здоровʼя, старожили. Коротоко обмалюю суть питання. В 21 році взяв в різних мфо приблизно на 40-50к, історія стандартна, брав новий щоб погасити минулий. Перший рік активно тероризували, але з горем пополам пережив. Два роки від них жодного дзвінка, я навіть вже й забув за них, але приблизно пару тижнів тому почали активно кожні 5 хв дзвонити з робота людям яких я декілька років не бачив і які майже до мене не мають відношення, а мені самому ніхто не дзвонить. А тим кому дзвонять то не каже яка компанія і скільки хоче коштів🤡 лише або погрози або робот. Написали скаргу кіберам та в НБУ сьогодні ніби тихо. Одним словом, що порадите робити в даній ситуації, чи варто самому з ними звʼязатися і віддавати потроху всі борги, я вже півтора року в ЗСУ гроші +- є, чи і далі забити. Ну і питання яка кантора може задовбувати роботом?

Бажаю здоровʼя, старожили. Коротоко обмалюю суть питання. В 21 році взяв в різних мфо приблизно на 40-50к, історія стандартна, брав новий щоб погасити минулий. Перший рік активно тероризували, але з горем пополам пережив. Два роки від них жодного дзвінка, я навіть вже й забув за них, але приблизно пару тижнів тому почали активно кожні 5 хв дзвонити з робота людям яких я декілька років не бачив і які майже до мене не мають відношення, а мені самому ніхто не дзвонить. А тим кому дзвонять то не каже яка компанія і скільки хоче коштів🤡 лише або погрози або робот. Написали скаргу кіберам та в НБУ сьогодні ніби тихо. Одним словом, що порадите робити в даній ситуації, чи варто самому з ними звʼязатися і віддавати потроху всі борги, я вже півтора року в ЗСУ гроші +- є, чи і далі забити. Ну і питання яка кантора може задовбувати роботом?
Віддавати чи ні вирішувати вам. Всі мфо можуть вмикати робота.

Два роки тому було 250😅 багато з яких просто кудись подівалися

Віддавати чи ні вирішувати вам. Всі мфо можуть вмикати робота.
Та проблема в тому що навіть якщо і віддавати то кому і куди, як з ними звʼязатися і які гарантії того що вони будуть дійсно закриті, одним словом нічого не ясно

Вкладення

• IMG_2842.webp
    IMG_2842.webp
    23.1 Кб · Перегляди: 184
В убкі знаходите кредитора. Платите по гарантійці і просите довідку про закриття
Дякую, і ще питання, короче кажуть що говорила жінка з дуже сильним кацапським акцентом нічого по суті не сказала лише жорстко погрожувала з матами і т.д. Чи є вірогідність того що це зараз задовбують не колектори а шахраї подібні до «офісів»?👀

шахраї подібні до «офісів»
та можуть бути й вони, просто в "офісі" сидить факторингова компанія, якій продали борг / віддали на прозвон ваш договір

з дуже сильним кацапським акцентом
це як ви вирахували?))) в чому полягає дуже сильний кацапський акцент української мови?

та можуть бути й вони, просто в "офісі" сидить факторингова компанія, якій продали борг / віддали на прозвон ваш договір

це як ви вирахували?))) в чому полягає дуже сильний кацапський акцент української мови?
В основному на російській говорила майже ідеально, не так як в Україні , а коли на українській то буква ґ замість г

Я так розумію, що треба просто перечекати? Скільки часу може бути подібний прозовон?

В убкі знаходите кредитора. Платите по гарантійці і просите довідку про закриття
Мені ось так порекомендували зробити, що скажете?👀

Вкладення

• IMG_2845.webp
    IMG_2845.webp
    87 Кб · Перегляди: 179
Скільки часу може бути подібний прозовон?
так і не скажу, в мене 6.5 років, досі буває хтось дзвонить, в основному дегенерати "новий колектор" (швидкогроші) і звонілки, найняті Кредит Касою
але це дуже рідко

на російській говорила майже ідеально
в нас половина країни говорить російською майже ідеально)

так і не скажу, в мене 6.5 років, досі буває хтось дзвонить, в основному дегенерати "новий колектор" (швидкогроші) і звонілки, найняті Кредит Касою
але це дуже рідко

Ні, повірте, те як говорять російською в Україні це взагалі не російська навіть близько

але це дуже рідко

Чеканці в кредитній історії є така контора новий колектор що від них можна очікувати?👀

є така контора новий колектор
дзвінки, спілкуються вкрай ввічливо, після 2-3 матюків кидають слухавку
також можна їм писати, вкрай тугі, поступки не роблять
на днях напишу про них пост у свій щоденник, мені лишилось 4 контори з колись 32 (щоденник став вести, коли по УБКІ їх лишилось 13), так ось вони і Профіт Капітал - тупі, як чобіт
те як говорять російською в Україні це взагалі не російська

Оффтоп

отак жив на світі 30 років і не знав, що говорю не російською:труселя:
я був багато разів там до війни - наших людей (я з Харкова, але в Дніпрі, Сумах, Запоріжжі, Луганську +- говорять так само) видає хіба що м'якеньке гх замість їх дзвінкого гъ

Ні, повірте, те як говорять російською в Україні це взагалі не російська навіть близько

Чеканці в кредитній історії є така контора новий колектор що від них можна очікувати?👀
Якщо цікаво, щоденник:

Останнє редагування:
на днях напишу про них пост у свій щоденник, мені лишилось 4 контори з колись 32 (щоденник став вести, коли по УБКІ їх лишилось 13), так ось вони і Профіт Капітал - тупі, як чобіт

Оффтоп

я був багато разів там до війни - наших людей (я з Харкова, але в Дніпрі, Сумах, Запоріжжі, Луганську +- говорять так само) видає хіба що м'якеньке гх замість їх дзвінкого гъ

Якщо цікаво, щоденник:
Ооо дякую, бажаю удачі з 32 мфо до 4 це сильно💪

Оффтоп

Якщо цікаво, щоденник:
Переглянув кредитну історію
Лишилися такі контори:
Українські фінансові операції
Діджи фінанс
Кредит-капітал
Сіті фактор
ЄАПБ
Новий колектор
Фінтеч лаб
Гелексі
Хтось знає хто з них найбільш відбитий? А хто лапочка яким можна і віддавати?👀

Переглянув кредитну історію
Лишилися такі контори:
Українські фінансові операції
Діджи фінанс
Кредит-капітал
Сіті фактор
ЄАПБ
Новий колектор
Фінтеч лаб
Гелексі
Хтось знає хто з них найбільш відбитий? А хто лапочка яким можна і віддавати?👀
Діджи фінанс - мої улюблені)) на електронку мають слати постійно листи, де почергово то взивають до сумління, то лякають судом і невиїздом за кордон, то акції "75% від тіла" на більшість святкових днів
ЄАПБ - часто ходять в суд, часто виграють. Але лояльні умови можна виторгувати, без проблем б'ють тіло + певний процент (тут вже як домовитесь) на декілька платежів з щомісячною оплатою
Новий колектор - писав вище

По іншим можете подивитись відповідні розділи, з ними справ не мав)

Останнє редагування:
Діджи фінанс - мої улюблені)) на електронку мають слати постійно листи, де почергово то взивають до сумління, то лякають судом і невиїздом за кордон, то акції "75% від тіла" на більшість святкових днів
ЄАПБ - часто ходять в суд, часто виграють. Але лояльні умови можна виторгувати, без проблем б'ють тіло + певний процент (тут вже як домовитесь) на декілька платежів з щомісячною оплатою
Новий колектор - писав вище

По іншим можете подивитись відповідні розділи, з ними справ не мав)
Добре, дякую. Ну я так по що з цих контор всі більш менш лояльно спілкуються без матів та погроз. А моїм якісь жорсткі дзвонили досі не розумію хто це може бути

Зараз вже трохи інша ситуація,
часи 2019-2021 пройшли, це був їх пік бєспрєдєла

зараз майже всі (окрім криптозаймів, це все дніпровські як раз щось типу офісників) спілкуються адекватно і не набридають

А моїм якісь жорсткі дзвонили
ЄГроші є у вас?

Зараз вже трохи інша ситуація,
часи 2019-2021 пройшли, це був їх пік бєспрєдєла

зараз майже всі (окрім криптозаймів, це все дніпровські як раз щось типу офісників) спілкуються адекватно і не набридають

ЄГроші є у вас?
Ні є гроші -

Назад
Угорі