Чи варто писати до мікрозаймів і як правильно?

• Автор теми Автор теми Анета
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 1K
Май кредит вроде бы автоматически даёт реструктуризацию на 10 день просрочки
Маю 6 мікрозаймів є вже прострочка у всіх хочу з ними розмахатись....З деякими домовились Дінеро 5899 дали 2 міс на виплату,Міліон 9500 кожні два тижні робити проплату по 400грн,Манівео тіло 11.600 вже виплатила 19.700 дали рекструризацію вже нема чим платити питаюсь домовитись шо хватить вам.....
Май кредит нехочуть іти на рекструризацію просять надати документи шо тіпа осталось без роботи, шо я вам надам як я в дикреті. ...
Кредит Каса 6.100 +%=7.800 пролонгацією виплатила 5.200.Домовитись безполезно. ..Почали наярювати знайомим, лякають приїдемо. Кредит плюс 6.100+%=9.300 вже хочуть 11.224.Домовитись тоже безполезно.
Набралась дурна чоловік нічого незнав, так як з ним була в контрах не жили разом,а дітей 3 треба було кормити. ж*па повністю була у великій депресії .Но взяла себе в руки позвонила мужу він на даний момент на заробітках і все розкала. ..Давай помагай бо я кормила наших дітей. ..І він мене підтримав зараз помирились. ..Но хочемо з цим розмахатись. Но це одельна історія. Так до чого я веду хочу написати листа щоб надали мені документи договору з пічатями мокрими і натикається мені таке шо Кредит + це якесь "Авентус Україна"а Кредит Каса "УКР КРЕДИТ Фінас"Мені як правильно писати шо між мною і Кредит + чи між мною і"Авентус Україна"Допоможіть розібратися я новичок на форумі як і правильно робити. Нехочу шоб наярювали знайомим Я то кажу мошенніки Но хочеться самим розбиратися а не шоб знайомих додовбували. ....Всім буду вдячна за любу підказку. ....

Это плохо. В суд нужно идти обязательно. Если должник в суд не приходит, то большая вероятность что ему присудят все выплатить. Так что в суд желательно приходить и защищаться.
Ну это понятно тогда, ну они все равно не на всех же подают , пол Украины им должны . Я так поняла что сейчас многие берут спецом и не отдают , читала случаи , и живут нормально уже год и два . ?))

Ну это понятно тогда, ну они все равно не на всех же подают , пол Украины им должны . Я так поняла что сейчас многие берут спецом и не отдают , читала случаи , и живут нормально уже год и два . ?))
Да, живут нормально.

Это плохо. В суд нужно идти обязательно. Если должник в суд не приходит, то большая вероятность что ему присудят все выплатить. Так что в суд желательно приходить и защищаться.
а как себя в реестре искать

А еще я слышала за какую то Дорошкевич , они типо счета блокирует имеет доступ , вы не слышали ? Что это за беспредел?
Дорошкевич это приватный исполнитель. Она накладывает арест на банковские счета. И плевала она на законы.
Но эти все аресты без проблем снимаются с помощью суда.

а как себя в реестре искать
АСВП: Автоматизована система виконавчого провадження (вбиваете своё имя, фамилия, отчество)
Реестр должников: Єдиний реєстр боржників (вбиваете своё имя, фамилия, отчество)
Судова влада: Судова влада України (в строке "Сторона по справі" вбиваете свою фамилию и ищите себя)

Назад
Угорі