єхидна
Форумчанин
- Дописи
- 57
- Реакції
- 18
- Бали
- 283
єхидна не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Нікуди.Вітаю, друзі!
Сьогодні надійшло таке смс. Куди саме надходить цей лист та чи варто перейматись?
Та я їх доволі непогано ігнорую) Але стало цікаво наскільки реально, що щось пришлютьНікуди.
Вас намагаються залякати.
Пришлють. Можливо на пошту рекомендованим, можливо в скриньку покладуть. Суті це не змінитьТа я їх доволі непогано ігнорую) Але стало цікаво наскільки реально, що щось пришлють
Куди саме? На фактичну адресу чи на адресу прописки?Пришлють. Можливо на пошту рекомендованим, можливо в скриньку покладуть. Суті це не змінить
на тот, что указывалиКуди саме? На фактичну адресу чи на адресу прописки?
Дякую!на тот, что указывали
Навіть якщо і пришлють листа,то нічого цікавого в ньому не прочитаєте. А можливо,що запропонують щось путнє до закриття. Мені вони так пропонували за тіло закрити.Вітаю, друзі!
Сьогодні надійшло таке смс. Куди саме надходить цей лист та чи варто перейматись?
Так само прийшло таке від Фінбару
Будемо сподіватисьНавіть якщо і пришлють листа,то нічого цікавого в ньому не прочитаєте. А можливо,що запропонують щось путнє до закриття. Мені вони так пропонували за тіло закрити.