Чи варто боятися?????

• Автор теми Автор теми nata234
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 86
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Та де я крута???
Я також відразу хвилювалась, хто що подумає, як сприймуть, чи зрозуміють, але потім налаштувалась і виговорилась... Набагато лекше стало...)) Всім рекомендую))
Яростно плюсую! Неописуемо легчает!
Крута ще й яка крута ?!
Через тернии к звездам!

Ну для меня с 25+ мфо, 2 банка и ипотека, пример хорош))) я мастер феерических про*бов)) не все так могут :facepalm:
Не вы одни такие))) мы с вами
От і я позору боюсь...для мене це таке убійство
Уже так позорили что дальше некуда
Від кого дістається!?!
с1сЬки сейчас террор делают

Та де я крута???
Я також відразу хвилювалась, хто що подумає, як сприймуть, чи зрозуміють, але потім налаштувалась і виговорилась... Набагато лекше стало...)) Всім рекомендую))
Якби ж то так легко було...

Якби ж то так легко було...
Погоджусь, не луже легко, але, зрозумійте, наші рідні заслуговують на правду... Невже краще буде, коли їм зателефонують чужі і не дуже адекватні люди, які почнуть розповідати нісенітниці, що ви аферистка, шахрайка, що вас посадять, змусять відробляти і т.д...?
Погодьтесь, знаючи всю ситуацію від вас, факт дзвінків від представників МФО, не стане занадто шокуючим для ваших рідних...

что рассылают?всем ли?когда утихают террор?

Просто коли терору нема - ніхто не пише)))незнаю яка у Вас ситуація...терор десь тай буде, та якщо вистоєте і не підете на поводу цих шараг - стане спокійніше. Мене вже взагалі практично не дістають і рідних теж.
Яка у вас прострочка?

Просто коли терору нема - ніхто не пише)))незнаю яка у Вас ситуація...терор десь тай буде, та якщо вистоєте і не підете на поводу цих шараг - стане спокійніше. Мене вже взагалі практично не дістають і рідних теж.
сколько проссрочка ?где?еогда успокоились?

А хто вміє говорити з мфо шками, а то я не вмію, і боюсь, десь 90-96 днів прострочки)
Навчіть)
А хто вміє говорити з мфо шками, а то я не вмію, і боюсь, десь 90-96 днів прострочки)
Навчіть)
Говорити боюсь капець як)

Навчіть)

Говорити боюсь капець як)
то не разговаривайте, оно вам надо, игнор и нервы спокойней

В
Да не вопрос.
Через полгода уже звонки как правило с предложениями акций, списаний или тому подобного. У меня просрочка с мая прошлого года.
В мене тільки 4,5місяці,а вже привалило

Вкладення

• Screenshot_20190604-114102.webp
    Screenshot_20190604-114102.webp
    33.6 Кб · Перегляди: 31
  • Screenshot_20190604-114109.webp
    Screenshot_20190604-114109.webp
    34.8 Кб · Перегляди: 29
  • Screenshot_20190604-114116.webp
    Screenshot_20190604-114116.webp
    23.4 Кб · Перегляди: 30
  • Screenshot_20190604-113822.webp
    Screenshot_20190604-113822.webp
    32.7 Кб · Перегляди: 36
Блін,хєра жалко,вже стільки на ньому вісить,лежить,звісає.....
Бідняжечка,...шкода,та така в нього доля))))))

Kristinadg, аналогично, больше 90 дней просрочки по мфо, некоторые уже продали каллам, изначально звонков было ооочень много(до 150 в день), из родственников звонили только мужу и только манивео, он их послал и на этом все, сейчас до 20 звонков в день и пару смс и только мне.... Мне кажется уже и не найдут контакты никого из родственников, соц.сети я сразу же поудаляла... Никто не приходил, фото не рассклеевали.... Живу и радуюсь жизни, планирую ДР ребеночка и отдых... Жалею только, что дофига выкинула на пролонгации....нужно было их сразу посылать...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі