Чи варто боятися?????

• Автор теми Автор теми nata234
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 86
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

nata234

Only read
Дописи
192
Реакції
85
Бали
68
nata234 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
І так всім привіт!!!!
Читаю форум майже не щодня, захожу сюди частіше ніж в інстаграм!!
Читаю все!
Але і до цих пір не зрозуміла чи є чого боятися???
Бо останнім часом всі пишуть. Терор... Терор..
І так всім привіт!!!!
Читаю все!
По деяких сайтах мфо побігла, не знайшла ліцензії на сайті взагалі)

І так всім привіт!!!!
Читаю все!
Просто коли терору нема - ніхто не пише)))незнаю яка у Вас ситуація...терор десь тай буде, та якщо вистоєте і не підете на поводу цих шараг - стане спокійніше. Мене вже взагалі практично не дістають і рідних теж.

Просто коли терору нема - ніхто не пише)))незнаю яка у Вас ситуація...терор десь тай буде, та якщо вистоєте і не підете на поводу цих шараг - стане спокійніше. Мене вже взагалі практично не дістають і рідних теж.
тоже самое))

Kliient MoneyBOOM, u vypadku terminovoi nesplaty borhu, vasha sprava bude peredana na nastupnyi etap. Tel: (044) 490-99-90. Vy prostrochyly vash kredyt u E-CASH. Nehaino oplatit 2672.78 hrn. e-cash.com.ua +38 044 337-88-33. Uvazhaemyj klient! V sluchae otsutstviya kontakta s Vami, Global Credit peredast Vashe delo s negativnoj otmetkoj v Byuro kreditnyh istorij. Srochno oplatite dolg 3948.00 grn. Tel: +38 (097) 097-88-88. И такое каждый день динь дилень то олень то газель вот такая карусель игнор и только игнор их

Я от планую взяти по 1500-3000 в 15-20 мфо в той самий день, боюся дуже - щоб вартість планів на сімках не піднімали а то Водафон вже 150 грн в місяць за безліміт беруть - а безліміт у них це 3гб в день а потім на 100кб в секунду ставлять, от такі справи

А сколько доставили?

Если сидеть и ждать террору, то он будет еще и какой. Мне папа как-то сказал чего боишься то и будет. Кроме потрепанных нервов они не могут ничего. Пускай сначала докажут что именно вы брали кредит. Правда есть такие мфо где надо было отсылать фото с паспортом в руке или с надписью: я беру кредит в .... знаю такое в монетка и кф.

Kliient MoneyBOOM, u vypadku terminovoi nesplaty borhu, vasha sprava bude peredana na nastupnyi etap. Tel: (044) 490-99-90. Vy prostrochyly vash kredyt u E-CASH. Nehaino oplatit 2672.78 hrn. e-cash.com.ua +38 044 337-88-33. Uvazhaemyj klient! V sluchae otsutstviya kontakta s Vami, Global Credit peredast Vashe delo s negativnoj otmetkoj v Byuro kreditnyh istorij. Srochno oplatite dolg 3948.00 grn. Tel: +38 (097) 097-88-88. И такое каждый день динь дилень то олень то газель вот такая карусель игнор и только игнор их
Я такі повідомлення навіть не дочитувала до кінця...Не хватає розуму щось нове придумати))Передають на "етапи" не ясно які...сусідньому оператору типу "може в тебе щось вийде"

А сколько доставили?
Серйозно діставали місяця три, в мене антиколектор, а от рідні і друзі трохи були в шоці((На щастя майже всі вони в мене спокійні і адекватні)))Якщо слати подальше - відстають, якщо спілкуються - давлять ще більше(((Ігнор дійсно працює, важливо, щоб він був не лише від Вас, а і від рідних...

Они уже и так получили всё с нас хватит их кормить
Самий противний ее сслоан жену достали она их прямо и послала на 3 букви и все равно недошло))

Они уже и так получили всё с нас хватит их кормить
От-от((( я тепер люблю порозказувати, що за взяті гроші відпочивала на повну катушку)))а вони бідолашні, через таких "гадів" як ми зарплату не отримують))Бісяться, трубку кидають і більше не хочуть мені дзвонити))

Небойся и забей х?

ця ситуація повинна в Вас виховувати сміливість а не страх,в такому випадку це вплине і на ваші інші моменти в житті,такий висновок я зробмв на данний момент

В мене перший місяць бомбили)
Але я їх ігнорили і ігнорю, не готова ще розмовляти!!!!
Зараз дзвінків мало!
ця ситуація повинна в Вас виховувати сміливість а не страх,в такому випадку це вплине і на ваші інші моменти в житті,такий висновок я зробмв на данний момент
Ну сильніше я стала, сльози втікли!!,
Тільки що прийшло)
Кому таке смс приходило?

Вкладення

• Screenshot_20190603_104648_com.google.android.apps.messaging.webp
    Screenshot_20190603_104648_com.google.android.apps.messaging.webp
    29.4 Кб · Перегляди: 78
Останнє редагування:
Вот действительно достают, конкретно. Но если стоит ЧС или truecaller, почти ничего не беспокоит, кроме смс и необознаных, но телефон на беззвучном. Нужно все это пережить и жить спокойно, радоваться жизни. До просрочек сильно боялась всего, позора, что все узнают(муж особенно), террора(наслышана),боялась так что руки опускались(о глупостях думала), а сейчас месяц и ничего, аж смешно сейчас, что идиотские мысли в голову лезли, руки трусились(как у алкаши) не спала, не ела. Жизнь продолжается, получила толчек к улучшению своего благосостояния, за месяц сделала, то на что год не могла решится. Открылось даже не второе, а лучшее дыхание. Всё ок. А с долгами постепенно справимся(но не во вред себе).

Жизнь продолжается, получила толчек к улучшению своего благосостояния, за месяц сделала, то на что год не могла решится. Открылось даже не второе, а лучшее дыхание. Всё ок. А с долгами постепенно справимся(но не во вред себе).
+++

В мене перший місяць бомбили)
Але я їх ігнорили і ігнорю, не готова ще розмовляти!!!!
Зараз дзвінків мало!

Ну сильніше я стала, сльози втікли!!,
Тільки що прийшло)
Кому таке смс приходило?
Стандартна смс))постійно приходило

Д
А сколько доставили?
ДОставали?
Серйозно діставали місяця три, в мене антиколектор, а от рідні і друзі трохи були в шоці((На щастя майже всі вони в мене спокійні і адекватні)))Якщо слати подальше - відстають, якщо спілкуються - давлять ще більше(((Ігнор дійсно працює, важливо, щоб він був не лише від Вас, а і від рідних...
А много у вас мфо и какие просрочки?
Д
ДОставали?
А много у вас мфо и какие просрочки?
И звонили ли на работу?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі