Чи турбують родичів колектори?

• Автор теми Автор теми Viktoria123
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 1K

Viktoria123

Форумчанин
Дописи
524
Реакції
90
Бали
2625
Viktoria123 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня вам цікавить питання проситала форум але конкретно не знайшла відповіді хотіла оплатити кредит по гоуфінго написали що займається інша компанія я так розумію КК але чи телефонують вони родичів? Шлють письма? Що від них чекати? І чи реально з ними домовитись за тіло? Який порядок дій?

чи телефонують вони родичів?
Хз - в мене родичі з ідіотами не спілкуются.
Так
Що від них чекати?
Навіщо ?
І чи реально з ними домовитись за тіло?
А ви в них щось брали ???
Який порядок дій?
Вище написав

Доброго дня вам цікавить питання проситала форум але конкретно не знайшла відповіді хотіла оплатити кредит по гоуфінго написали що займається інша компанія я так розумію КК але чи телефонують вони родичів? Шлють письма? Що від них чекати? І чи реально з ними домовитись за тіло? Який порядок дій?
с письмом решается вопрос за 60 грн в месяц на почте с переадресом до чopтa на роги) гоуфингоу звонят но умеренно) у меня вообще тихо сидят)

Viktoria123, Можуть дзвонити родичам, можуть сусідам, присилати листи. Як що попадуть на якусь Вашу язикату сусідку бабу Галю, так вона може ще добавити про Вас інформації.
Але можуть і не дзвонити і не писати нікому, тут нічого не вгадаєш.
У мене листа прислали помершій 4 роки назад сестрі. Ну що Вам ще сказати, логіки і тактики в дзвінках і листах немає.

Viktoria123, Можуть дзвонити родичам, можуть сусідам, присилати листи. Як що попадуть на якусь Вашу язикату сусідку бабу Галю, так вона може ще добавити про Вас інформації.
Але можуть і не дзвонити і не писати нікому, тут нічого не вгадаєш.
У мене листа прислали помершій 4 роки назад сестрі. Ну що Вам ще сказати, логіки і тактики в дзвінках і листах немає.
У вас як?
с письмом решается вопрос за 60 грн в месяц на почте с переадресом до чopтa на роги) гоуфингоу звонят но умеренно) у меня вообще тихо сидят)
Так розумію але з сусідами не прокатить

Viktoria123, По місцю регістрації вже 15 років не живу, номер телефону поміняла, так що там робиться не знаю.

Назад
Угорі