Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Может пару раз мужу позвонили и все. А так даже мне звонят раз в 2 неделиСКАжіть будь ласка чи турбувала ця шарага оточення ?
а давно у вас протермінування в них?Может пару раз мужу позвонили и все. А так даже мне звонят раз в 2 недели
Обычно нетСКАжіть будь ласка чи турбувала ця шарага оточення ?
Вони довго не впрошують ,дуже швиденько біжать в суди і багато судів виграютьСКАжіть будь ласка чи турбувала ця шарага оточення ?
В мае 2023 купили кредит 7 и осенью майкредита давно у вас протермінування в них?
Ви робили якісь проплати ?В мае 2023 купили кредит 7 и осенью майкредит
Слали мені смс,що я в розшукуСКАжіть будь ласка чи турбувала ця шарага оточення ?
Особисто вам чи оточенню ?Слали мені смс,що я в розшуку
По майкредиту я процентами оплатила 2 тела. По кредит 7 ни одной. А еапб только после судаВи робили якісь проплати ?
МеніОсобисто вам чи оточенню ?
довго у вас просрочка по ним?
З ЄАПБ? 2+ роки було. Через суди з ними попрощавсядовго у вас просрочка по ним?
у мене теж 2+ роки з ними уже поки без судів сподіваюся і не буде)З ЄАПБ? 2+ роки було. Через суди з ними попрощався
І які результати судів?З ЄАПБ? 2+ роки було. Через суди з ними попрощався
Один позов задовільнили частково, по суті тіло і % до просрочки. По другому їм відмовлено повністюІ які результати судів?
Мало кто жаловался на звонки они обычно со временем просто подают в суд мониторьте себя на судовой владеНеділю назад продали мене цій компанії. Тепер цікавить чи дзвонять оточуючим. І через скільки починають дзвонити.
Не знаю що робит..