Чи робить ФАКТОР нотаріальну надпись

• Автор теми Автор теми Інна 26
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 20
  • Перегляди Перегляди 2K

Інна 26

Форумчанин
Дописи
146
Реакції
36
Бали
5125
Інна 26 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ось що сьогодні мені прийшло:Запланований візит виїздної групи для оцінки майна Вашого та родичів згідно нотаріального надпису № 498023 від 16.10.2020, прохання попередити сусідів, котрі будуть понятими. 0674111797

А саме провадження існує? Ви перевірили себе в реєстрах?

Ось що сьогодні мені прийшло:Запланований візит виїздної групи для оцінки майна Вашого та родичів згідно нотаріального надпису № 498023 від 16.10.2020, прохання попередити сусідів, котрі будуть понятими. 0674111797
І мені цікаво а поштою вам надходив зразок виконавчого провадження?

Не ведіться на ці убогі лякалки!!! Оцінювати Ваше майно (І тільки Ваше) може тільки державна виконавча служба і тільки по окремому рішенню суду!!! І тільки по окремому рішенню суду до Вас можуть зайти додому! А не якісь шараги!

Даже если надпись есть (в чем я сильно сомневаюсь) то если к вам приедет какая-то выездная группа вы будете первой со всего форума к кому приехали)))
Почитайте про ин на форуме

Лякалочка

Добрый день. Мне такое же смс пришло . Даже номер надписи такой?

Ось що сьогодні мені прийшло:Запланований візит виїздної групи для оцінки майна Вашого та родичів згідно нотаріального надпису № 498023 від 16.10.2020, прохання попередити сусідів, котрі будуть понятими. 067411179

Все гаyно в одной куче

Выездная группа, надпись, понятые

Когда этот весь бред перестанет Так Действовать На Людей, Когда????????? Когда??????? Когда ????

Ууууу,страшно,балаболы они,ничего такого нет м быть не может в априоре.Спи спокой но и не отвлекайся на мысли больных каллов!))
І мені цікаво а поштою вам надходив зразок виконавчого провадження?
Ксерокс копии разьве,с ихними фантазиями!))

Все га*но в одной куче

Выездная группа, надпись, понятые

Когда этот весь бред перестанет Так Действовать На Людей, Когда????????? Когда??????? Когда ????
Никогда. Люди не цікавляться законами допоки не припече, а дарма...

Вкладення

• загружено.webp
    загружено.webp
    8 Кб · Перегляди: 73
Коли приходив акт опису майна, звісно пустий не заповнений і повідомлення про те, що прийдуть описувати. Одна півкуля мозку говорить, що то дурниця, а друга півкуля кіпішує))))порадьте щось мудре)

Ууууу,страшно,балаболы они,ничего такого нет м быть не может в априоре.Спи спокой но и не отвлекайся на мысли больных каллов!))

Ксерокс копии разьве,с ихними фантазиями!))
Твой любимый Фактор! ? Если речь о них заходит, ты точно не промолчишь.)))
Тип кредита - "неопределённый"...)

Назад
Угорі