чи реально повернути кошти, які МФО списала з картки банку?

• Автор теми Автор теми Поліна
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 68
  • Перегляди Перегляди 4K
Доброго вечора!
Знаю, що треба було заблокувати картку, але фізично не було можливості перевипустити..поставила інтернет ліміт на 0, поки рятувало від списань Алекс кредит і кредит 7, які активно хотіли провести оплату.
Манівео виявились хитріші і зробили переказ з картки , на гарячій лінії приват банку пояснили,що вони нічого зробити не можуть і я маю звернутись до компанії. Дзвонила , але зараз не робочий час.
Я знаю, що напевно коштів вже не повернути, тепер вже прийшлось заблокувати картку. Знаю, що сама дурна.
Просто хочу запитати: чи реально повернути кошти? Що мені робити? Дзвонити далі на гарячу лінію зранку і намагатись довести свою правоту?
Одним словом - потвори!

Вибачте, що я знову те саме...
Якщо таки їм дзвонити розбиратись, на яких підставах кошти зняли, то вони скажуть: ну Ви ж брали, ви заборгували, і я скажу "ну так", то цей запис потім буде підтвердженням ?
Я зрозуміла, що дзвонити не треба, що кошти не повернеш, просто обідно...
Одним словом - потвори!

Вибачте, що я знову те саме...
Якщо таки їм дзвонити розбиратись, на яких підставах кошти зняли, то вони скажуть: ну Ви ж брали, ви заборгували, і я скажу "ну так", то цей запис потім буде підтвердженням ?
Я зрозуміла, що дзвонити не треба, що кошти не повернеш, просто обідно...
Мені вас шкода, але довести вкрай важко.

Доброго вечора!
Знаю, що треба було заблокувати картку, але фізично не було можливості перевипустити..поставила інтернет ліміт на 0, поки рятувало від списань Алекс кредит і кредит 7, які активно хотіли провести оплату.
Манівео виявились хитріші і зробили переказ з картки , на гарячій лінії приват банку пояснили,що вони нічого зробити не можуть і я маю звернутись до компанії. Дзвонила , але зараз не робочий час.
Я знаю, що напевно коштів вже не повернути, тепер вже прийшлось заблокувати картку. Знаю, що сама дурна.
Просто хочу запитати: чи реально повернути кошти? Що мені робити? Дзвонити далі на гарячу лінію зранку і намагатись довести свою правоту?
Нет не реально у меня манивео тоже так поживилось. Ночью сняли деньги..звонила говорила писала письма..но увы.... потом забила.... и вообщем решила что им больше ничего не должна...сумму тела...они списали с карточки .. потом продали Талиону..

Извините, но вы наверное немного не понимаете о чем я.....Этот счет зарплатный заблокировал Ощадбанк по указанию частного исполнителя который сделал это из-за нотариальной подписи, частного нотариуса. Нарушение закона в этом случае во всем, начиная от того что банк не имеет права от частного исполнителя принимать писульки , заканчивая тем, что зарплатный счет блокировать нельзя ....Но это все произошло и теперь человек должен доказать что это неправильно выкинув кучу бабла
Моє питання в тому, яка тому причина.
І лише зараз Ви відповіли.
І все таки, цей надпис від кого, на користь кому? Я про незаконність розумію, хочу зрозуміти до чого воно має відношення?
[/QUOTE]
Ви відкрити хочете рахунок в ощаді. але і там теж незаконні дії. де гарантія. щр мфо і там Вас знайдудуть. а ощад незаконно буде їм перекидати гроші. та й ще ( не дай Бог) у мінус пустить Вашу карту. Вам говорять про те. що ощад теж дуже небезпечним банком став

Моє питання в тому, яка тому причина.
І лише зараз Ви відповіли.
І все таки, цей надпис від кого, на користь кому? Я про незаконність розумію, хочу зрозуміти до чого воно має відношення?
Ви відкрити хочете рахунок в ощаді. але і там теж незаконні дії. де гарантія. щр мфо і там Вас знайдудуть. а ощад незаконно буде їм перекидати гроші. та й ще ( не дай Бог) у мінус пустить Вашу карту. Вам говорять про те. що ощад теж дуже небезпечним банком став
[/QUOTE]
Дякую, але треба знайти якусь альтернативу...
Мені вас шкода, але довести вкрай важко.
Дякую за підтримку!
Нет не реально у меня манивео тоже так поживилось. Ночью сняли деньги..звонила говорила писала письма..но увы.... потом забила.... и вообщем решила что им больше ничего не должна...сумму тела...они списали с карточки .. потом продали Талиону..
Співчуваю Вам!...

Afferistka, Поліна, вот Вам на минутку про Ощадбанк, и про то что по закону запрещено блокировать зарплатные счета
А разве я идеализирую Ощад? Но если карта нужна, то Ощад менее опасен, чем Приват, только и всего. К сожалению, в нашей стране нигде законы толком не работают.

Такая же ситуация была с алекскредит,полиция не поможет! Единственное,написал заявление в банке на проверку этой транзакции,так как был перевод с карты на карту а через 2 дня сумму сняли с банкомата.

Назад
Угорі