Чи реально домовитися на оплату зі списанням?

• Автор теми Автор теми aliator
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 771

aliator

Форумчанин
Дописи
50
Реакції
24
Бали
283
aliator не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт - був повний пакет міолан-панго-тенго і тд. договори з листопада 2024 року. В самому кінці квітня 2025 кредиті купили ці договори і тепер звонять мені по 100 разів на день написав їм на електронку - не реагують звгнять на роботу всім сусідам кому тільки можна.
із тіл на 15 тис хочуть порядка 70-80 тисяч.
Тепер питання на засипку - чи реально договоритися на меньші гроші і частинами? Реструктуризація?
Чи реально від них відбитися в суді? Подають по одній справі окремо чи сплюсують все?
Як бути - працюю офіційно на мінімалку. Дуже захворів тому і вліз туди.

Привіт - був повний пакет міолан-панго-тенго і тд. договори з листопада 2024 року. В самому кінці квітня 2025 кредиті купили ці договори і тепер звонять мені по 100 разів на день написав їм на електронку - не реагують звгнять на роботу всім сусідам кому тільки можна.
із тіл на 15 тис хочуть порядка 70-80 тисяч.
Тепер питання на засипку - чи реально договоритися на меньші гроші і частинами? Реструктуризація?
Чи реально від них відбитися в суді? Подають по одній справі окремо чи сплюсують все?
Як бути - працюю офіційно на мінімалку. Дуже захворів тому і вліз туди.
Аналогічно. Тільки в них мілоан, аміго, та монто. Пропонували знижку, та розстрочку на 10 місяців.
Поки я твердий в своєму рішенні. Закривати кредити якщо будуть кошти – за тіло, макс. тіло+відсоток до прострочки, якщо вже не ніяк.

Mishanja, яку знижку пропонували і на якій період? коли купили договора ваші?

Аналогічно. Тільки в них мілоан, аміго, та монто. Пропонували знижку, та розстрочку на 10 місяців.
Поки я твердий в своєму рішенні. Закривати кредити якщо будуть кошти – за тіло, макс. тіло+відсоток до прострочки, якщо вже не ніяк.
Доброго дня!
Вам теж телефонують родичам ,на роботу?

Idfaa, так на нову роботу звонять на стару роботу. При тому якщо спитати де взяли телефон - відповідають що заявник сам надав цей номер) дуже надоєдливі.

Idfaa, так на нову роботу звонять на стару роботу. При тому якщо спитати де взяли телефон - відповідають що заявник сам надав цей номер) дуже надоєдливі.
а скільки часу як вони викупили чи одразу ?

в мене в них 1 кредит купили його +- місяць тому
поки дзвонять мені,чоловіку ...і ніби більше нікому

Idfaa, почали дзвонити по всім номерам з другого дня як купили. Дзвонять в кращіх традиціях міолан. Впринцепі думаю що там все одне й те саме. тепер питання як з ними домовитися на частини?

Вітаю , в мене теж тенго , панго та ще й треба. Корочше кажучи, вже скоро рік як вони висять і за тіло взагалі не хочуть, а списання смішні( наприклад , тіло 6к , хочуть 26к і все).
Хоча писали на форумі , що і за тіло домовлялися. Тут в них своя очевидно логіка)

Вітаю , в мене теж тенго , панго та ще й треба. Корочше кажучи, вже скоро рік як вони висять і за тіло взагалі не хочуть, а списання смішні( наприклад , тіло 6к , хочуть 26к і все).
Хоча писали на форумі , що і за тіло домовлялися. Тут в них своя очевидно логіка)
теж телефонують всім?
Чи як себе поводять цей рік?

напишите жалобу в НБУ, что звонят на работу (читай третьим лицам) без их согласия. У меня с КК опыт общения в формате - они ноют, а я шлю их на или в (зависит от числа). Но на тело вроде как идут. Ах да, а зачем вы перед нами оправдываетесь? Взяли и взяли) Причина не играет никакой роли))) Это момент жизни, не надо испытывать за него стыд. Правда.

теж телефонують всім?
Чи як себе поводять цей рік?
наче нічого не говорило оточення , в них антиспам стоїть. я так розумію , що по новим договорам вони активізувались або до мене ще черга не дішла))

наче нічого не говорило оточення , в них антиспам стоїть. я так розумію , що по новим договорам вони активізувались або до мене ще черга не дішла))
В спаммерів стоїть антиспам, щоби їх не спамили через їх спам.
Я нічого не пропустив?

Назад
Угорі