Чи реально домовитись про списання боргу, бо переплатила вже достатньо?

Годину просиділа в гуглі, шукаючи статтю, на яку я б могла посилатися при зверненні до банку, і зрозуміла, що Yurist просто з мене прикольнувся)
Ай яй яй, Yurist , ну навіщо засмучувати даму?)
Але я все одно спробую...
Ну всьо тепер Yurist тепер має відпоацювати свою вину

Еще
Годину просиділа в гуглі, шукаючи статтю, на яку я б могла посилатися при зверненні до банку, і зрозуміла, що Yurist просто з мене прикольнувся)
Ай яй яй, Yurist , ну навіщо засмучувати даму?)
Але я все одно спробую...
Ещё раз пишу+ ничего не платить . Бежать и бегом этой помойки. Ждать суда. Смошенниками не договариваются. Никто Вам ничего не спишет. Ничего. И не тратьте времени, сил нервов

Еще

Ещё раз пишу+ ничего не платить . Бежать и бегом этой помойки. Ждать суда. Смошенниками не договариваются. Никто Вам ничего не спишет. Ничего. И не тратьте времени, сил нервов
Я теж пару днів думала і зробила висновок, забити і все. Всі виплати перевести на пошту. Задрали вони((((

Я теж пару днів думала і зробила висновок, забити і все. Всі виплати перевести на пошту. Задрали вони((((
Правильно. Мы так и сделали. Через полтора года получили с сестрой по позову. Я выиграла и аппеляцию их тоже. Теперь сестра судится.сужусь с моно

Правильно. Мы так и сделали. Через полтора года получили с сестрой по позову. Я выиграла и аппеляцию их тоже. Теперь сестра судится.сужусь с моно
Можна поцікавитися, Вам борг списали, і взагалі, яке було рішення суду?

Банку отказали
Банк дальше начисляет свои проценты итм все равно на решение суда

Вечір в хату, як говориться ?
Таке питання. Маю борг по привату, який тягнеться вже років два. В серпні 2020 моя універсальна картка досягла кредитного ліміту в 35 тисяч.
Єстєствєнно, всі вони були видоєні. Але проценти я платила завжди, без затримок. І якби не ці проценти, я б не влізла мабуть в мфо?

Короче
Зараз в мене в приваті кред.ліміт 0
Борг 20000.
Чи реально попросити, щоб хоч половину простили, бо я вже так їх відсотками нагодувала ..
На приват отримую дитячі і пенсію.
Банк мені подобається лише за Приват24. Міняти банк не хочу, хочу лише закрити борг.
Створила тему, і тільки тоді побачила опечатку в темі.
*Переплатила*
Они не согласятся ничего простить
И будут считать и считать дальше
Они могут разве что реструктуризацию оформить и то не сразу ,ждут пока накапает побольше

Назад
Угорі