Milena
Форумчанин
- Дописи
- 1139
- Реакції
- 1096
- Бали
- 2980
Milena не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я. Нарешті це сталося)
Оффтоп
А мне очень нравится ваша подпись)))

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я. Нарешті це сталося)

Ещё раз пишу+ ничего не платить . Бежать и бегом этой помойки. Ждать суда. Смошенниками не договариваются. Никто Вам ничего не спишет. Ничего. И не тратьте времени, сил нервов
Я теж пару днів думала і зробила висновок, забити і все. Всі виплати перевести на пошту. Задрали вони((((Еще
Ещё раз пишу+ ничего не платить . Бежать и бегом этой помойки. Ждать суда. Смошенниками не договариваются. Никто Вам ничего не спишет. Ничего. И не тратьте времени, сил нервов
Правильно. Мы так и сделали. Через полтора года получили с сестрой по позову. Я выиграла и аппеляцию их тоже. Теперь сестра судится.сужусь с моноЯ теж пару днів думала і зробила висновок, забити і все. Всі виплати перевести на пошту. Задрали вони((((
Можна поцікавитися, Вам борг списали, і взагалі, яке було рішення суду?Правильно. Мы так и сделали. Через полтора года получили с сестрой по позову. Я выиграла и аппеляцию их тоже. Теперь сестра судится.сужусь с моно
Банку отказалиМожна поцікавитися, Вам борг списали, і взагалі, яке було рішення суду?
Банк дальше начисляет свои проценты итм все равно на решение судаМожна поцікавитися, Вам борг списали, і взагалі, яке було рішення суду?
Я. Нарешті це сталося)
Яке? Я нічого не викладалавам не стоит тут размещать данные видео!
Пост адресован был не Вам. )Яке? Я нічого не викладала
Чё там в правилах на счёт обращения с никнейма ?)Пост адресован был не Вам. )
Они не согласятся ничего проститьВечір в хату, як говориться ?
Таке питання. Маю борг по привату, який тягнеться вже років два. В серпні 2020 моя універсальна картка досягла кредитного ліміту в 35 тисяч.
Єстєствєнно, всі вони були видоєні. Але проценти я платила завжди, без затримок. І якби не ці проценти, я б не влізла мабуть в мфо?
Короче
Зараз в мене в приваті кред.ліміт 0
Борг 20000.
Чи реально попросити, щоб хоч половину простили, бо я вже так їх відсотками нагодувала ..
На приват отримую дитячі і пенсію.
Банк мені подобається лише за Приват24. Міняти банк не хочу, хочу лише закрити борг.
Створила тему, і тільки тоді побачила опечатку в темі.
*Переплатила*
Чё там в правилах на счёт обращения с никнейма ?)