Чи приходять документи з суду на адресу реєстрації?І чи можливо щоб приходили виключно на есуд?

• Автор теми Автор теми Ден0010012
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 648

Ден0010012

Форумчанин
Дописи
10
Реакції
1
Бали
128
Ден0010012 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Якщо не проживає за місцем реєстрації,та не хочу щоб документи з суду приходили на цю адресу,чи можливо щоб відповідно листи/документи приходили тільки на есуд?

Якщо не проживає за місцем реєстрації,та не хочу щоб документи з суду приходили на цю адресу,чи можливо щоб відповідно листи/документи приходили тільки на есуд?
Звісно можливо.Адже з початком війни мільйони людей не проживають в Україні.Вам потрібно зареєструвати особистий кабінет в електронному суді-після цього подаєте заяву зі свого кабінету про ознайомлення з матеріалами справи в електронному вигляді.Всі заяви підписуєте за допомогою КЕП (електронного підпису)

Звісно можливо.Адже з початком війни мільйони людей не проживають в Україні.Вам потрібно зареєструвати особистий кабінет в електронному суді-після цього подаєте заяву зі свого кабінету про ознайомлення з матеріалами справи в електронному вигляді.Всі заяви підписуєте за допомогою КЕП (електронного підпису)
Де є така норма що зобов"яже шарагу відправляти документи виключно через е-суд?

Де є така норма що зобов"яже шарагу відправляти документи виключно через е-суд?
Це не шарага відправляє документи через e-суд, це суд сканує документи і завантажує їх в особистий кабінет, згідно Заяви про ознайомлення з матеріалами справи.Вочевидь є якісь Постанови КМУ, та накази ДСА, які регулюють ці питання.На форумі є зразок Заяви про ознайомлення з матеріалами справи через Електронний суд (2024-07-04),там є посилання на деякі норми законодавства з цього приводу

Це не шарага відправляє документи через e-суд, це суд сканує документи і завантажує їх в особистий кабінет, згідно Заяви про ознайомлення з матеріалами справи.Вочевидь є якісь Постанови КМУ, та накази ДСА, які регулюють ці питання.На форумі є зразок Заяви про ознайомлення з матеріалами справи через Електронний суд (2024-07-04),там є посилання на деякі норми законодавства з цього приводу
Не бачу сенсу з вами сперечатись.
Поспілкуйтесь з юристами на предмет коли шарага сама відправляє документи а не це робить суд як це було раніше.
До запровадження системи ЕСІТС.

Не бачу сенсу з вами сперечатись.
Поспілкуйтесь з юристами на предмет коли шарага сама відправляє документи а не це робить суд як це було раніше.
До запровадження системи ЕСІТС.
Навіщо зі мною сперечатися.Якщо Ви щось знаєте з цього приводу, то напишіть про це .Адже для цього і створювався Форум.Я теж не отримав Позовну заяву по пошті, бо знаходився за кордоном і тепер чекаю її появи в електронному суді.Вже довго чекаю, і вже два рази суд із-за цього переносили.я Де я по Вашому повинен знайти цю Позовну заяву ?

Де я по Вашому повинен знайти цю Позовну заяву ?
Моя відповідь була не про вас і де саме ви маєте отримати позовну з додатками.
Вникайте трохи в тему і її контекст. І перечитайте назву теми.
Людина запитала в назві теми "чи можливо щоб приходила виключно в ел. суд".
Ви відповіли "Звісно можливо". А це не так. Поки не відмінять інститут совкової паперової бюрократії, це не можливо.
Щодо вас : не важко навіть із-за кордону подзвонити в канцелярію суду і по людськи поговорити з секретарем/помічником.
Не факт звісно що це вплине, але можливо.
Хто хоче - робить, хто не хоче - шукає винних)

Моя відповідь була не про вас і де саме ви маєте отримати позовну з додатками.
Вникайте трохи в тему і її контекст. І перечитайте назву теми.
Людина запитала в назві теми "чи можливо щоб приходила виключно в ел. суд".
Ви відповіли "Звісно можливо". А це не так. Поки не відмінять інститут совкової паперової бюрократії, це не можливо.
Щодо вас : не важко навіть із-за кордону подзвонити в канцелярію суду і по людськи поговорити з секретарем/помічником.
Не факт звісно що це вплине, але можливо.
Хто хоче - робить, хто не хоче - шукає винних)
Дякую за те що виправили мене

Назад
Угорі