Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Хотілось би віритив 50% випадків і лист не прийде. Більшість дізнаєтся про ВП з дії
Не знаюяк ви собі це уявляєте? приходить дядко і каже показуйте що у вас тут є , будемо реалізовувати що борг покрти.
тоді буде постанова від виконавчого , що рухомого і не рухомого майна не знайденоНе знаю
Просто прочитала що приїздили і трохи запанікувала
Правда там сума майже мільйон
Не покажу
В мене нема майна тільки прописка![]()
Слава богущоб реалізувати ваше майно треба щоб сума провадження(одного, вони не сумуются) була вища 160 тисяч.
тоді буде постанова від виконавчого , що рухомого і не рухомого майна не знайдено
Мені обіцяли приїхати в 2021 році, що вже прямо в дорозі, і в мене останній шанс вирішити все мирно, бо будуть викликати поліціюЧи приїздить виконавча служба додому за місцем реєстрації (проживання)?
Або тільки листи приходять від них?
За таку суму теж не факт, що приїдещоб реалізувати ваше майно треба щоб сума провадження(одного, вони не сумуются) була вища 160 тисяч.
тоді буде постанова від виконавчого , що рухомого і не рухомого майна не знайдено
Ну там людина писала що приїхалиМені обіцяли приїхати в 2021 році, що вже прямо в дорозі, і в мене останній шанс вирішити все мирно, бо будуть викликати поліціюВже 2025, до сих пір їдуть, бідні, ніяк доїхати не можуть. Але тоді було стрьомно, так. На це і розрахунок.
Ви про 160 тис?За таку суму теж не факт, що приїде
Можете їм надати їм свої трусики та панчохи нехай реалізовують.Не знаю
Просто прочитала що приїздили і трохи запанікувала
Правда там сума майже мільйон
Не покажу
В мене нема майна тільки прописка![]()
Можете їм надати їм свої трусики та панчохи нехай реалізовують.
ПС: з особливим запахом та смаком дорожче. На білі шкарпетки особливий попит![]()
А Ви все фетіш набір підготовили?
Просто стало цікаво приїдуть чи просто лист
Можуть подати в суд і коли воно набере законної сили, то з виконавчим листом звернуться до виконавця та з офіційної заробітної плати будуть знімати коштиА если у меня и прописки нет на данный момент, по месту старой прописки не проживаю, иногда бываю по месту предпоследней прописки, могут ли исполнители начать меня искать? Сумма по некоторым вп может быть выше 160к. Но официально у меня никакого имущества нет. Или остановятся на том, что будут снимать с оф зп и не будут напрягаться и искать где я по факту живу?
Насчёт этого я в курсе. Больше интересует не будут ли они меня разыскивать, если суммы долгов по некоторым вп больше 160к грн могут быть. Официально на мне имущества нет и даже прописки.Можуть подати в суд і коли воно набере законної сили, то з виконавчим листом звернуться до виконавця та з офіційної заробітної плати будуть знімати кошти
Ніхто Вас шукати та в розшук подавати не будеНасчёт этого я в курсе. Больше интересует не будут ли они меня разыскивать, если суммы долгов по некоторым вп больше 160к грн могут быть. Официально на мне имущества нет и даже прописки.
То есть им хватит отчислений с зп и заморачиваться с поиском где я живу и че у меня можно описать они не будут?
Просто уявляє, як виконавець буде ходити по всім хатам міста, бо в людини навіть прописки немає)Ніхто Вас шукати та в розшук подавати не буде
Насчёт этого я в курсе. Больше интересует не будут ли они меня разыскивать, если суммы долгов по некоторым вп больше 160к грн могут быть. Официально на мне имущества нет и даже прописки.
То есть им хватит отчислений с зп и заморачиваться с поиском где я живу и че у меня можно описать они не будут?