Чи приїдуть Швидко Гроші?

• Автор теми Автор теми Roxy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 122
  • Перегляди Перегляди 6K

Roxy

Only read
Дописи
405
Реакції
271
Бали
443
Roxy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт усім! цікавить таке питання. Просточка в Швидко гроші з 2 січня цього року. Скма не значна з 15 числа почався тотальний обдзвон. І адекватні і неадекватні. різні. Сьогодні позвонила дівчинка спитала чи Я дома бо виїздна комісія уже в сусідньому населеному пункті Назвала його сказала за хвилин 40 будуть в мене. Чи варто боятися приїзду? Борг всього навсього 4000 тис. Чи черговий "розвод"

Привіт усім! цікавить таке питання. Просточка в Швидко гроші з 2 січня цього року. Скма не значна з 15 числа почався тотальний обдзвон. І адекватні і неадекватні. різні. Сьогодні позвонила дівчинка спитала чи Я дома бо виїздна комісія уже в сусідньому населеному пункті Назвала його сказала за хвилин 40 будуть в мене. Чи варто боятися приїзду? Борг всього навсього 4000 тис. Чи черговий "розвод"
Нет они приедут

Ага, а потом приедут ещё раз. Не ведитесь на давление. Пусть cocут чупики

В просрочке с августа 2019 никто не приезжал, но писали часто что уже на выезде

Я не чула,щоб вони їздили,а ось слідчими люблять представитися і розмови в них такі,що краще зовсім не спілкуватися.

Я не чула,щоб вони їздили,а ось слідчими люблять представитися і розмови в них такі,що краще зовсім не спілкуватися.
Ну це знаєм. І слідчими представлялись було і говорили "дуже культурно". А от про приїзд додому вперше

Ну це знаєм. І слідчими представлялись було і говорили "дуже культурно". А от про приїзд додому вперше
А мені сьогодні прийшла смс ,що подають мене до суду.Мені цікаво,чи справді можуть подати?

в мене просрочка з травня то один раз приїхали до контактного в сільську раду але їх там дуже"тепло"зустріли і вони взагалі всі дороги в Україні забули

Мне тоже утром прислали
Мне тоже утром прислали
А ещё ко мне едет сегодня Укрпозика

Назад
Угорі