Усім доброго дня, зателефонував ций номер в минулу п'ятницю під вечір - та представився від служби з витягнення боргів,представляючи інтереси МФО "КредитКаса/НаВсе", у якого я брав рік тому на 5100 гривень (УВАГА!!! - ЗАРАЗ СУМА СКЛАДАЄ - 28600 ГРИВЕНЬ!!!! З ВІДСОТКАМИ,ЯКІ НАЧИСЛЯЛИСЯ НА ПРОТЯЗІ ЦЬОГО РОКУ!!!)
Після цього - людина почала давити, стосовно того чому так довго не гаситься борг + пропонувати варіант закриття боргу за допомогою оплати частинами , та заплатити 15 числа (тобто учора - аванс в розмірі 6000 гривень, щоб почала діяти оплата частинами - СУМА ТАК І ЗАЛИШАЄТЬСЯ З ВІДСОТКАМИ,ЯКУ ТРЕБА ЗАПЛАТИТИ ЧАСТИНАМИ.)
Грошей на данний момент в мене таких немає,тому що я підробляю, та постійну роботу тільки шукаю, коли я повідомив про не змогу сплатити аванс - почалося саме цікаве - погрози в лояльній формі - по типу - якщо не буде сплачено,то фіксується відмова від оплати авансу для вигідної оплати частинами - та після цього буде подаватися усе до суду - а може бути й таке, що можуть приїхати до вас виконавці,за адресою та назвали мою адресу проживання в якій я прописаний та проживаю на даний момент - після чого розмова набула громкої інтонації і зі сторони цієї персони - була кинута слухавка.
Учора був день сплати авансу - я нічого не сплатив, бо не було такої змоги - та в обідній час була дуже велика кількість дзвінків - 8 разів підряд дзвонили з різних номерів,але я не взяв слухавку через те що цілий день був зайнятий.
Питання таке - ЧИ МОЖЕ ДІЙСНО В ДАНИЙ ЧАС ХТОСЬ ПРИЇХАТИ ДО МЕНЕ ДОДОМУ ІЗ ВИКОНАВЦІВ ( НУ, ТОБТО КОЛЕКТОРІВ) ЧИ ЦЕ ПРОСТО ПУСТІ ПОГРОЗИ ( ХВИЛЮЄ ЦЕ ПИТАННЯ БІЛЬШЕ УСЬОГО - ТАК ЯК НЕ ХОЧЕТЬСЯ,ЩОБ БАТЬКИ, ДІДУСЬ ТА БАБУСЯ ПЕРЕЙМАЛИСЯ ТА ЗЛЯКАЛИСЯ)
ДАЙТЕ ВІДПОВІДЬ НА ЦЕ ПИТАННЯ - МОЖЕ ТАКЕ БУТИ ЧИ НІ ( ЗВЕРТАВСЯ ДО АО "ЗАХИСТ" - СКАЗАЛИ СТОСОВНО ЦЬОГО, ЩО НЕ МАЮТЬ ПРАВА,АЛЕ МОЖУТЬ ПРИЇХАТИ ЯКЩО СХОЧУТЬ )