CreditKasa Чи приїде кредит каса додому? Дзвінок з номера 0634410794

• Автор теми Автор теми Артур5678
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 44
  • Перегляди Перегляди 3K
В мене суд вже призначили на 4 жовтня 2024, в мене тіло 4000, а хочуть 20, но займається адвокат, подивитись, я їм не платила 8 місяців, якось так ніхто не приїжджав, не дзвонили, тількі один раз стимул шось брякнув і все!
Вони не пропонували вам вигідні умови для закриття ?

Усім доброго дня, зателефонував ций номер в минулу п'ятницю під вечір - та представився від служби з витягнення боргів,представляючи інтереси МФО "КредитКаса/НаВсе", у якого я брав рік тому на 5100 гривень (УВАГА!!! - ЗАРАЗ СУМА СКЛАДАЄ - 28600 ГРИВЕНЬ!!!! З ВІДСОТКАМИ,ЯКІ НАЧИСЛЯЛИСЯ НА ПРОТЯЗІ ЦЬОГО РОКУ!!!)
Після цього - людина почала давити, стосовно того чому так довго не гаситься борг + пропонувати варіант закриття боргу за допомогою оплати частинами , та заплатити 15 числа (тобто учора - аванс в розмірі 6000 гривень, щоб почала діяти оплата частинами - СУМА ТАК І ЗАЛИШАЄТЬСЯ З ВІДСОТКАМИ,ЯКУ ТРЕБА ЗАПЛАТИТИ ЧАСТИНАМИ.)
Грошей на данний момент в мене таких немає,тому що я підробляю, та постійну роботу тільки шукаю, коли я повідомив про не змогу сплатити аванс - почалося саме цікаве - погрози в лояльній формі - по типу - якщо не буде сплачено,то фіксується відмова від оплати авансу для вигідної оплати частинами - та після цього буде подаватися усе до суду - а може бути й таке, що можуть приїхати до вас виконавці,за адресою та назвали мою адресу проживання в якій я прописаний та проживаю на даний момент - після чого розмова набула громкої інтонації і зі сторони цієї персони - була кинута слухавка.
Учора був день сплати авансу - я нічого не сплатив, бо не було такої змоги - та в обідній час була дуже велика кількість дзвінків - 8 разів підряд дзвонили з різних номерів,але я не взяв слухавку через те що цілий день був зайнятий.
Питання таке - ЧИ МОЖЕ ДІЙСНО В ДАНИЙ ЧАС ХТОСЬ ПРИЇХАТИ ДО МЕНЕ ДОДОМУ ІЗ ВИКОНАВЦІВ ( НУ, ТОБТО КОЛЕКТОРІВ) ЧИ ЦЕ ПРОСТО ПУСТІ ПОГРОЗИ ( ХВИЛЮЄ ЦЕ ПИТАННЯ БІЛЬШЕ УСЬОГО - ТАК ЯК НЕ ХОЧЕТЬСЯ,ЩОБ БАТЬКИ, ДІДУСЬ ТА БАБУСЯ ПЕРЕЙМАЛИСЯ ТА ЗЛЯКАЛИСЯ)
ДАЙТЕ ВІДПОВІДЬ НА ЦЕ ПИТАННЯ - МОЖЕ ТАКЕ БУТИ ЧИ НІ ( ЗВЕРТАВСЯ ДО АО "ЗАХИСТ" - СКАЗАЛИ СТОСОВНО ЦЬОГО, ЩО НЕ МАЮТЬ ПРАВА,АЛЕ МОЖУТЬ ПРИЇХАТИ ЯКЩО СХОЧУТЬ )
Якщо будете так перейматися,то полюбе приїдуть,але у сні))). Закрила їх через рік з хвостиком за суму позики без %. Просто випадково зайшла в особ.кабінет і побачила цю пропозицію. Зателефонувала,узгодили,оплатила. Гарант.лист прийшов через кілька днів. А до цього ох і розказочок від них наслухалась)))Все буде ок🤘

А когда брали у них ? Договор был 300 дней ?
Договір був 300 днів - вони вже пройшли ці 300 днів,і вже звонили вважай після їх закінчення - саме через це я й переймаюся ще й + ций пункт про особисті зустрічі з позичальником.

Договір був 300 днів - вони вже пройшли ці 300 днів,і вже звонили вважай після їх закінчення - саме через це я й переймаюся ще й + ций пункт про особисті зустрічі з позичальником.
Після 300 днів проценти не нараховуються

Якщо будете так перейматися,то полюбе приїдуть,але у сні))). Закрила їх через рік з хвостиком за суму позики без %. Просто випадково зайшла в особ.кабінет і побачила цю пропозицію. Зателефонувала,узгодили,оплатила. Гарант.лист прийшов через кілька днів. А до цього ох і розказочок від них наслухалась)))Все буде ок🤘
Недавно знову телефонували - сказали що ніяких списань та оплати тіла кредиту не буде - треба сплатити усю суму яка нарахувалася з ВІДСОТКАМИ - але єдиний плюс що відсотки більше не нараховуються бо термін по договору закінчився - та тепер треба сплатити тільки ту суму яка накопилася з відсотками - по іншому ніяк ,та треба сплатити як можна швидше,але на ций раз лякали тільки судом,про приїзд до хати нічого не кажуть - це було вже спілкування з іншою людиною з кредит каси.
Після 300 днів проценти не нараховуються то
То так і є - звонив в п'ятницю один з них,та сказав що треба сплатити тільки ту суму яка накопилася з відсотками - 28600 гривень, не більше, не менше, так як відсотки не нараховуються. Але треба заплатити як можна найшвидше - бо будуть негативні наслідки.
Мені в цій ситуації - саме найголовніше - щоб не приїхали до мене до хати, а стосовно погашення я якось зможу потихеньку віддавати.

Мені в цій ситуації - саме найголовніше - щоб не приїхали до мене до хати
Ніколи і ніхто не бачив "їздунів" з кредит каси
а стосовно погашення я якось зможу потихеньку віддавати.
Це як?
Якщо зібрались з ними домовлятися в досудовому порядку, то потрібні чіткі гарантії що вас не "швирнуть".
Тобто гарантійний лист від них з чітко прописаними умовами закриття.
Бо по трошку їм закидати з телефонної розмови чи з писулек у вайбері категорично не можна.

Недавно знову телефонували - сказали що ніяких списань та оплати тіла кредиту не буде - треба сплатити усю суму яка нарахувалася з ВІДСОТКАМИ - але єдиний плюс що відсотки більше не нараховуються бо термін по договору закінчився - та тепер треба сплатити тільки ту суму яка накопилася з відсотками - по іншому ніяк ,та треба сплатити як можна швидше,але на ций раз лякали тільки судом,про приїзд до хати нічого не кажуть - це було вже спілкування з іншою людиною з кредит каси.

То так і є - звонив в п'ятницю один з них,та сказав що треба сплатити тільки ту суму яка накопилася з відсотками - 28600 гривень, не більше, не менше, так як відсотки не нараховуються. Але треба заплатити як можна найшвидше - бо будуть негативні наслідки.
Мені в цій ситуації - саме найголовніше - щоб не приїхали до мене до хати, а стосовно погашення я якось зможу потихеньку віддавати.
Їздять вони хіба що коліньми... Іншого способу їзди не зафіксовано.
А їхній дзвінок з вимаганням і погрозою - це вже кримінал, є ознаки ст. 189 ККУ. Якщо розмова записана і з неї зрозуміло, хто (від імені якої юридичної особи) дзвонить, звертайтесь в прокуратуру або поліцію з заявою про кримінальне правопорушення.

Їздять вони хіба що коліньми... Іншого способу їзди не зафіксовано.
А їхній дзвінок з вимаганням і погрозою - це вже кримінал, є ознаки ст. 189 ККУ. Якщо розмова записана і з неї зрозуміло, хто (від імені якої юридичної особи) дзвонить, звертайтесь в прокуратуру або поліцію з заявою про кримінальне правопорушення.
А якщо біля мого дому стоїть сірий Ланос про який так усі кричать в коментарях - то мені варто боятися? 😁😁😁🫠🫠🫠

Як все тяжко ,Шановний ! Не спілкуємось ,усі канали зв'язку в блок ,переждіть терор ,і буде вам щастя ,будьте сильним ...
А якщо біля мого дому стоїть сірий Ланос про який так усі кричать в коментарях - то мені варто боятися? 😁😁😁🫠🫠🫠
Ага ,Візьміть кирпичинку до рук ,і побачите )))),звісно що ніхто ,ні докого не їде

Як все тяжко ,Шановний ! Не спілкуємось ,усі канали зв'язку в блок ,переждіть терор ,і буде вам щастя ,будьте сильним ...

Ага ,Візьміть кирпичинку до рук ,і побачите )))),звісно що ніхто ,ні докого не їде
прийшло повідомлення від Адвокатської контори захист, раніше до якої я хотів звернутися,але в самий останній час - відмовився вже після того як вони мені скинули договір.
5 хвилин тому надіслали повідомлення - на вас подають в суд, зв'яжіться з нашим юристом. - текст повідомлення.
таке питання - чи є дане повідомлення правдою,чи це провокація задля того щоб я скористався їхніми послугами.

прийшло повідомлення від Адвокатської контори захист, раніше до якої я хотів звернутися,але в самий останній час - відмовився вже після того як вони мені скинули договір.
5 хвилин тому надіслали повідомлення - на вас подають в суд, зв'яжіться з нашим юристом. - текст повідомлення.
таке питання - чи є дане повідомлення правдою,чи це провокація задля того щоб я скористався їхніми послугами.
На мою думку провокація ,щоб викачати грошенят ,перевіряйте себе на судовій владі ,і якщо щось з'явиться то до форумських юристів

О, мені теж саме прийшло 20 хвилин тому. Хотів створити окрему тему на форумі, щоб спитати порад, але спершу перевірив пошук і знайшов вас) На судовій владі нічого немає. Ви себе вже перевіряли?

Приїхати не можуть. Телефонувати всім і вся будуть.
В суд подати можуть. Це найприпизженіша контора.
На поступки вони не йдуть.
Ще будуть лякати "Юридичним стимулом", будьте готові.
Ігноруйте їх. Не відповідайте. Поставте на телефон програму антиспам, родичам скажіть що то шахраї і також поставте цю програму
У мене з ними була проста історія 7.500 к і 10000 відсотків, пішли лісом на три роки і закрила за тіло, в суд не подали 🤗 і три кроки їхали описувати майно.

Назад
Угорі