Чи правильно я зробила?

• Автор теми Автор теми Takernata
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 46
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
@Junna, та ні, не пропонував ще. Це все було сказано ,,между прочем,,. Якщо вичислить мене, то можливо запропонує)) хто зна
А от кого зеки не уточнял?
Не понятно почему коллажи именно ему прилетели...

Карапуз, я запитувала , яка кантора і скільки грошей, в нього нема цієї інформації. Коли запитала що мені робити, куди писати( поліція, кіберполіція і тд) , сказав, що все фігня, нічого не допоможе, змінити номер і жити спокійно! От..

будем следить за данной историей. интересно чем закончится

Junna, не знаю...може дійсно захоче порішсти за пів ціни
Post automatically merged:

mavr, а мені як цікаво, навіть не уявляєте..Я звісно відпишусь єслі шо?

kidman, дякую, що піднімаєте настрій)).

LeTa, я просто подумала, якщо реально людина все може вичислити і при цьому допомогти, то тоді він приїде ще раз і скаже ,,навіщо ви сказали неправду,,. А чому я маю першому зустрічному все разповідати?? Я на сповіді для батюшки не завжди все розповідала)))Але трохи мене штормить..

SixteenSinister, думаю фінфорс ( купили мее в сслоан)
Да правильно Вы отнекивались, залейте на них, Ниче не знаю Ниче не брала, и вообще кто Вы такой чтоб ко мне приезжать и че то предлагать, предъявлять и т.д.

Чувствуется скорый визит и предложение "порешать" за пол цены от долга.Калл
Возможно и так, тогда ждём второго пришествия...
Продуманный однако калл, другой бы на его месте сразу про долг утверждал, а не спрашивал...

Takernata, Вы умничка, все правильно сделали)

Junna, головне, щоб ні мене ні дітей не вбили)) все решта фігня

Junna, головне, щоб ні мене ні дітей не вбили)) все решта фігня
Откуда опше такие мысли???
Ситуация не того масштаба, даже для визитов домой, не то чтоб к Вам и детям даже подойти!
Не думайте глупости!
Все будет хорошо)

Junna, просто трохи накрило))) ще й ,,ідея,, мене сьогодні розклеїла...і вообще

Якийсь негативний в мене день..

Да, день сегодня не огонь... Но обычно перед перед позитивными днями негативные, так что быть добру) не грустите ?

Підкажіть мудрі люди..бо голова не варить зовсім. Приїхав до мене нещодавно мужчина і розповів, що йому, його мамі і його дружині прислали колажі відомого характеру. Типу я заборгувала, а вони будуть відпрацьовувати мій борг....
І от в мене до вас таке питання, дорогі форумчани - я повністю заперечила свої борги ( нічого не знаю, вкрали телефон і тд.) Але цей чоловік працював в органах в минулому і крім цього він допомагав людям позбутись надоїдливих дзвінків( це з його слів) , він сказав, що вичислив того,хто телефонує, ним виявився хтось з Харківської колонії. Крім цього він довідався про мене всю інформацію ( робота, діти і навіть те, що рік тому в мене була операція по онкохворобі).- отож - чи правильно я зробила, що все заперечила???? Мені просто зносить голову....
однозначно правильно. Бережіть здоров'я.

Какой то мутный мужик. При чем он и его мама к вам.... Это явно соучастник МФО. Может его задача была сказать что вы связались с зеками, чтоб вам страшно стало....

Junna, добили мене... подзвонило якесь у відділ кадрів і сказали ,що в мене відкрита форма туберкульозу ??. От скотиняки))) коли вже заспокояться...

Junna, добили мене... подзвонило якесь у відділ кадрів і сказали ,що в мене відкрита форма туберкульозу ??. От скотиняки))) коли вже заспокояться...
Це почерк кредитону, умене було подібне про туберкульз, тільки не мені дзвонили, а сестрі за мій нібито кредит.

fargo, ніхто!! Ще один житель міста.
может это ваша судьба?:give_heart:

мистер мани есть?

ну такая она...жизнь должника..полна приключений :mosking:

• Подобається
Реакції: LeTa
Підкажіть мудрі люди..бо голова не варить зовсім. Приїхав до мене нещодавно мужчина і розповів, що йому, його мамі і його дружині прислали колажі відомого характеру. Типу я заборгувала, а вони будуть відпрацьовувати мій борг....
І от в мене до вас таке питання, дорогі форумчани - я повністю заперечила свої борги ( нічого не знаю, вкрали телефон і тд.) Але цей чоловік працював в органах в минулому і крім цього він допомагав людям позбутись надоїдливих дзвінків( це з його слів) , він сказав, що вичислив того,хто телефонує, ним виявився хтось з Харківської колонії. Крім цього він довідався про мене всю інформацію ( робота, діти і навіть те, що рік тому в мене була операція по онкохворобі).- отож - чи правильно я зробила, що все заперечила???? Мені просто зносить голову....
как по мне, то вас разводят

а який борг у Вас в Ідеї і просрочка скільки,? бо мене теж клеяли....

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі