Чи правильно я зробила?

• Автор теми Автор теми Takernata
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 46
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
]Весела дівчина[/USER], кредитону в мене немає
Post automatically merged:

ann, прострочка в ідеї 3 місяці

Підкажіть мудрі люди..бо голова не варить зовсім. Приїхав до мене нещодавно мужчина і розповів, що йому, його мамі і його дружині прислали колажі відомого характеру. Типу я заборгувала, а вони будуть відпрацьовувати мій борг....
І от в мене до вас таке питання, дорогі форумчани - я повністю заперечила свої борги ( нічого не знаю, вкрали телефон і тд.) Але цей чоловік працював в органах в минулому і крім цього він допомагав людям позбутись надоїдливих дзвінків( це з його слів) , він сказав, що вичислив того,хто телефонує, ним виявився хтось з Харківської колонії. Крім цього він довідався про мене всю інформацію ( робота, діти і навіть те, що рік тому в мене була операція по онкохворобі).- отож - чи правильно я зробила, що все заперечила???? Мені просто зносить голову....
А зачем Вы его вообще к себе впустили? Зачем разговаривали с ним? Чужой, непонятный дядька ... ЗАЧЕМ?!

Олененок, хорошая мысля приходит опосля. Тепер і я думаю - навіщо взагалі спілкувалась??? Затормозила чогось...Сьогодні консультувалась з адвокатом, та сказала ,, як тільки хтось сторонній і незнайомий в двір - відразу викликати поліцію,,. Але, це наука на майбутнє))) назад нічого не повернеш..

Takernata, у меня примерно также с коллажами было, я уже писала, слали начальнику и всей его родне(которая меня знать не знает), но тут хоть косвенная связь прослеживается. У вас не однофамилец, не связанный ни с кем из знакомых и при этом знающий ваш адрес проживания, у вас что,городок такой маленький?, вычисливший вас только по фото и сумме?? Странно что контору-мфо не вычислил(понятно, что они под коллажами не подписываются).

Milena, я не знаю що і думати..час покаже хто це був))

Підкажіть мудрі люди..бо голова не варить зовсім. Приїхав до мене нещодавно мужчина і розповів, що йому, його мамі і його дружині прислали колажі відомого характеру. Типу я заборгувала, а вони будуть відпрацьовувати мій борг....
І от в мене до вас таке питання, дорогі форумчани - я повністю заперечила свої борги ( нічого не знаю, вкрали телефон і тд.) Але цей чоловік працював в органах в минулому і крім цього він допомагав людям позбутись надоїдливих дзвінків( це з його слів) , він сказав, що вичислив того,хто телефонує, ним виявився хтось з Харківської колонії. Крім цього він довідався про мене всю інформацію ( робота, діти і навіть те, що рік тому в мене була операція по онкохворобі).- отож - чи правильно я зробила, що все заперечила???? Мені просто зносить голову....
А вы не думали что это коллектор?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі