Чи правильно я зробила?

• Автор теми Автор теми Takernata
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 46
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Takernata

✩ Premium ✩
Дописи
3351
Реакції
10230
Бали
6000
Takernata не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Підкажіть мудрі люди..бо голова не варить зовсім. Приїхав до мене нещодавно мужчина і розповів, що йому, його мамі і його дружині прислали колажі відомого характеру. Типу я заборгувала, а вони будуть відпрацьовувати мій борг....
І от в мене до вас таке питання, дорогі форумчани - я повністю заперечила свої борги ( нічого не знаю, вкрали телефон і тд.) Але цей чоловік працював в органах в минулому і крім цього він допомагав людям позбутись надоїдливих дзвінків( це з його слів) , він сказав, що вичислив того,хто телефонує, ним виявився хтось з Харківської колонії. Крім цього він довідався про мене всю інформацію ( робота, діти і навіть те, що рік тому в мене була операція по онкохворобі).- отож - чи правильно я зробила, що все заперечила???? Мені просто зносить голову....

Я би теж саме йому сказав. Звонять якісь аналізи і хочуть грошей.

Підкажіть мудрі люди..бо голова не варить зовсім. Приїхав до мене нещодавно мужчина і розповів, що йому, його мамі і його дружині прислали колажі відомого характеру. Типу я заборгувала, а вони будуть відпрацьовувати мій борг....
І от в мене до вас таке питання, дорогі форумчани - я повністю заперечила свої борги ( нічого не знаю, вкрали телефон і тд.) Але цей чоловік працював в органах в минулому і крім цього він допомагав людям позбутись надоїдливих дзвінків( це з його слів) , він сказав, що вичислив того,хто телефонує, ним виявився хтось з Харківської колонії. Крім цього він довідався про мене всю інформацію ( робота, діти і навіть те, що рік тому в мене була операція по онкохворобі).- отож - чи правильно я зробила, що все заперечила???? Мені просто зносить голову....
Все нормально! Все правильно! Если уж он может все и вычислить, и даже если договор ему пришлют, то его то номеров телефона данных паспорта и т.д, там нет , так как Вы их не оставляли. А остальное уже это Ваше личное дело! Не волнуйтесь)

А что за контора выслала эти коллажи?

LeTa, я просто подумала, якщо реально людина все може вичислити і при цьому допомогти, то тоді він приїде ще раз і скаже ,,навіщо ви сказали неправду,,. А чому я маю першому зустрічному все разповідати?? Я на сповіді для батюшки не завжди все розповідала)))Але трохи мене штормить..
Post automatically merged:

SixteenSinister, думаю фінфорс ( купили мее в сслоан)

• Подобається
Реакції: LeTa
он вам кем вобще приходиться этот мужчина?

fargo, ніхто!! Ще один житель міста.

а не кал это был? и еслиб у него были такие возможности, то он бы сразу прижучил тех хто это сделал

• Подобається
Реакції: Ano
и не как не приежал бы с вас сбивать долг

mavr, та він і не мав претензій до мене якби. Ми нормально поговорили. Просто він сказав, що раніше допомагав людям в таких ситуаціях ( не вибивати борг а навпаки,), через те й питав у мене чи є борг. Сказав, що якби дзвонили місцеві, то він вже руки їм би повідламував..

А где в тексте про сбивать долг?
Приїхав до мене нещодавно мужчина і розповів, що йому, його мамі і його дружині прислали колажі відомого характеру. Типу я заборгувала, а вони будуть відпрацьовувати мій борг.... -это как называется?

mavr, та він і не мав претензій до мене якби. Ми нормально поговорили. Просто він сказав, що раніше допомагав людям в таких ситуаціях ( не вибивати борг а навпаки,), через те й питав у мене чи є борг. Сказав, що якби дзвонили місцеві, то він вже руки їм би повідламував..
То він свої послуги пропонував?)

Приїхав до мене нещодавно мужчина і розповів, що йому, його мамі і його дружині прислали колажі відомого характеру. Типу я заборгувала, а вони будуть відпрацьовувати мій борг.... -это как называется?
Называется, дело ясное, шо дело тёмное... Но точно не калл, а предприниматель местного разлива.

Сьогодні в мене реально трошки руки затрусились (як у злодія напевно?)... Нічого вже несоображаю. А я на форумі вже майже 3 місяці....і ще не звикла...

Ви хоча б знайомі один з одним ?)

Junna, та ні, не пропонував ще. Це все було сказано ,,между прочем,,. Якщо вичислить мене, то можливо запропонує)) хто зна..

Mario, ні!!! Вперше бачила

То він свої послуги пропонував?)

Называется, дело ясное, шо дело тёмное... Но точно не калл, а предприниматель местного разлива.

Чувствуется скорый визит и предложение "порешать" за пол цены от долга.Калл

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі