Чи потрібно виконавцю подавати довідки?

• Автор теми Автор теми Vitaqqqw
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 1K

Vitaqqqw

Форумчанин
Дописи
176
Реакції
106
Бали
5125
Vitaqqqw не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Пришли документы постановления виконавця,там написано чтоб в течении 5 дней надо подать справки о доходах,майна итд.че это надо реально всё подать?

Пришли документы постановления виконавця,там написано чтоб в течении 5 дней надо подать справки о доходах,майна итд.че это надо реально всё подать?
Нет. Никто этого не делал,не парься

Я нічого не подавала......я готуюся до зносу напису.....

От лінивець)))?Хай сам шукає)))

Я нічого не подавала......я готуюся до зносу напису.....
А ещё там по датам не пойму скакого дня отсчёт вести постанова написано от 11.10 а виконавчий напис написано от июля месяца

А ещё там по датам не пойму скакого дня отсчёт вести постанова написано от 11.10 а виконавчий напис написано от июля месяца
От дати коли ви дізналися про відкриття провадження..на знос 3 роки....в мене напис від червня а вп від вересня....готуюсь на знос....

Я вам так скажу.. в мене виконавець теж кілька разів вимагав оті папери.. я жодного разу нічого не подавав.. нічо не змінилося, абсолютно..

Можете порадити юриста із сайта,з яким можна зносити виконавче провадження?Дякую.

Можете порадити юриста із сайта,з яким можна зносити виконавче провадження?Дякую.
Почитайте про них відгуки і обирайте який до вподоби. У них у всіх є досвід у цій справі.

Назад
Угорі