Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Нет. Никто этого не делал,не парьсяПришли документы постановления виконавця,там написано чтоб в течении 5 дней надо подать справки о доходах,майна итд.че это надо реально всё подать?
Я нічого не подавала......я готуюся до зносу напису.....Пришли документы постановления виконавця,там написано чтоб в течении 5 дней надо подать справки о доходах,майна итд.че это надо реально всё подать?
От лінивець)))?Хай сам шукає)))Пришли документы постановления виконавця,там написано чтоб в течении 5 дней надо подать справки о доходах,майна итд.че это надо реально всё подать?
А ещё там по датам не пойму скакого дня отсчёт вести постанова написано от 11.10 а виконавчий напис написано от июля месяцаЯ нічого не подавала......я готуюся до зносу напису.....
Так вы сразу вместо него , себе и карты заблокируйте. Чё уж там.)) вхахасправки о доходах,майна итд.че это надо реально всё подать
От дати коли ви дізналися про відкриття провадження..на знос 3 роки....в мене напис від червня а вп від вересня....готуюсь на знос....А ещё там по датам не пойму скакого дня отсчёт вести постанова написано от 11.10 а виконавчий напис написано от июля месяца
Вчем сарказм?Так вы сразу вместо него , себе и карты заблокируйте. Чё уж там.)) вхаха
Настроение поднять) Извините если что)Вчем сарказм?
Я вам так скажу.. в мене виконавець теж кілька разів вимагав оті папери.. я жодного разу нічого не подавав.. нічо не змінилося, абсолютно..Пришли документы постановления виконавця,там написано чтоб в течении 5 дней надо подать справки о доходах,майна итд.че это надо реально всё подать?
Маю зноситиЯ Нічого не подавала ...... я готуюся до Знос написа .....
Самі зносити думаєте,чи маєте когось,цікавлюсь,бо теж думаю це робитиМаю зносити
З юристом....Маю зносити
Самі зносити думаєте,чи маєте когось,цікавлюсь,бо теж думаю це робити
Можна в особисте ,яка вартість послуг,хочу проконсультуватисяЗ юристом....
Так....Можна в особисте ,яка вартість послуг,хочу проконсультуватися
И мнеТак....
Почитайте про них відгуки і обирайте який до вподоби. У них у всіх є досвід у цій справі.Можете порадити юриста із сайта,з яким можна зносити виконавче провадження?Дякую.