чи потрібно просити щоб прислали гарантійний лист?

• Автор теми Автор теми Petrova1994
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Petrova1994

Форумчанин
Дописи
407
Реакції
92
Бали
68
Petrova1994 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт) Скажіть чи потрібно просити щоб прислали гарантійний лист? Майже рік пролонгірували дінеро, зараз просрочка декілька місяців. Хочу заплатити тіло але десь читала що вони можуть намазати і після оплати повернути ще пеню?

Всім привіт) Скажіть чи потрібно просити щоб прислали гарантійний лист? Майже рік пролонгірували дінеро, зараз просрочка декілька місяців. Хочу заплатити тіло але десь читала що вони можуть намазати і після оплати повернути ще пеню?
Ну якщо збираєтесь платити, то обов'язково просіть!

по динеро , тут люди писали, что даже после оплаты, они твapu сам кредит в кредитной истории не закрывают .

Вы все то время пролонгировали?(
Вы на форуме дольше меня. Прям как то не удобно советовать , но все же прочтите теме по Динеро, там много раз написано о том о чем Вы в очередной раз спрашиваете. Как и пролонгациях( . Поиском уверена пользоваться умеете

а они вам сами такое предлагают или вы им хотите предложить?

Вы все то время пролонгировали?(
Вы на форуме дольше меня. Прям как то не удобно советовать , но все же прочтите теме по Динеро, там много раз написано о том о чем Вы в очередной раз спрашиваете. Как и пролонгациях( . Поиском уверена пользоваться умеете
Новая тема о старом )))
Брали 10к, отдали 20к, как сделать шоб подарить им ошо 10к )))
:facepalm: :facepalm: :facepalm:

Акція)))

Вкладення

• IMG_20191125_112241.webp
    IMG_20191125_112241.webp
    19.6 Кб · Перегляди: 34
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі