Чи надсилає Кредит Каса листи на роботу?

• Автор теми Автор теми Райдуга
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 44
  • Перегляди Перегляди 3K
Як мене дістала ця Каса. 9 днів просрочки. Кілька днів не відповідала. Сьогодні зранку сказали внести 1000,сказала,що внесу після п'яти. Потім знову подзвонили,що їх після п'яти не влаштовує. Сказали,щоб дала номер керівника,щоб відпустив на 15 хв. заплатити.Я сказала,що не мають права,подзвоню на гарячу лінію і Нацком. Кинула трубку.Знову подзвонили,коли оплата. Сказала,що після п'яти. Вона тоді мені:фіксую відмову від оплати,будуть направлені листи додому та на роботу. Як вони вже дістали! Чи справді листи відправляють на роботу? Платити не збиралась,бо немає чим.
Я не плачу взагалі,дзвонили тільки контактному номеру ,минуло два місяці просрочки присилають просто смс щоб оплатив ,дзвонять вже рідко...Не спілкуйтесь взагалі з ними ,одстануть
А у мене в кредит касі тіло 6000 дойшли проценти до 11000 і уже три місяці стоїть на місці. Листи ідуть, дзвінки раз в тиждень, неберу. На що далі чекати? Хто був в такій ситуації?
В мене аналогічно))) Тіло 6500 , заспокойтесь ,не беріть дурного в голову?

Райдуга, о да дістають вони знатно , у мене було 8 днів прострочки , але дзвінки були тільки мені , на роботу ні листів ні дзвінків не було

Як мене дістала ця Каса. 9 днів просрочки. Кілька днів не відповідала. Сьогодні зранку сказали внести 1000,сказала,що внесу після п'яти. Потім знову подзвонили,що їх після п'яти не влаштовує. Сказали,щоб дала номер керівника,щоб відпустив на 15 хв. заплатити.Я сказала,що не мають права,подзвоню на гарячу лінію і Нацком. Кинула трубку.Знову подзвонили,коли оплата. Сказала,що після п'яти. Вона тоді мені:фіксую відмову від оплати,будуть направлені листи додому та на роботу. Як вони вже дістали! Чи справді листи відправляють на роботу? Платити не збиралась,бо немає чим.
Мне от Швидко Гроши один раз на работу прислали письмо но там указано ФИО и работодатель обязан передать письмо лично Вам и никак иначе и, не волнуйтесь всё должно быть ок.

Райдуга, о да дістають вони знатно , у мене було 8 днів прострочки , але дзвінки були тільки мені , на роботу ні листів ні дзвінків не було
Коли була перша просрочка,то дзвонили на робочий номер,хоча я його не вказувала; говорили секретарю,щоб я з ними звязалася. Зараз листи йдуть мені кожен тиждень. Казали,що і на роботу відправлять,але не було. Може не вислали, бо говорила, що на гарячу лінію подзвоню. Поки наярюють лише мені, я не відповідаю вже.
Мне от Швидко Гроши один раз на работу прислали письмо но там указано ФИО и работодатель обязан передать письмо лично Вам и никак иначе и, не волнуйтесь всё должно быть ок.
У мене таких немає. Я теж надіюсь,що все буде добре. На дзвінки не відповідаю. Сьогодні знову прийшов лист додому.

На работу присылают

Я так с ними раз полдня разговаривала.
Приблизительно было так.
Сначала сама набрала и сказала когда внесу оплату.
Через время звонок - внесите оплату, я передала разговор с первым сотрудником.
Дальше сама звоню - спрашиваю зафиксировали ли обещание и почему их не фиксируют.
Через полчаса снова звонок, тоже самое, я объясняю сколько раз я с ними говорила.
Одна женщина сказала, что звонки будут до тех пор, пока не будет оплаты.
В общем, я перестала с ними в тот день говорить.
Звонки были до вечера.
Они, похоже, обещаний никаких не фиксируют, а звонят, звонят, звонят, звонят, звонят, звонят, звонят...

Я так с ними раз полдня разговаривала.
Приблизительно было так.
Сначала сама набрала и сказала когда внесу оплату.
Через время звонок - внесите оплату, я передала разговор с первым сотрудником.
Дальше сама звоню - спрашиваю зафиксировали ли обещание и почему их не фиксируют.
Через полчаса снова звонок, тоже самое, я объясняю сколько раз я с ними говорила.
Одна женщина сказала, что звонки будут до тех пор, пока не будет оплаты.
В общем, я перестала с ними в тот день говорить.
Звонки были до вечера.
Они, похоже, обещаний никаких не фиксируют, а звонят, звонят, звонят, звонят, звонят, звонят, звонят...
Я вже їх просто ігнорую, поки нікого не трогали. Минулого тижня два листи відразу отримала, порвала, не читаючи. Чекаю відповіді від Нацкому,а тоді поговоримо.

Мне после двух недель просрочки пришло письмо на роботу.

Це якось вплинуло на роботу?
Да нет письмо вручили мне в руки прочитала и выбросила. Там ничего нового не было.
Сегодня домой получила письмо описание росходов которые потребуются в суде лучше оплатите 7к чем ещё 7 на росходы суда. А мне вот интересно если они подают с какой это радости я должна оплачивать.

Не надо с ними общаться вообще.Будете общаться будут звонить и письма слать. Писали письма на перших месяцах просрочки . Сейчас тишина Не надо вообще ни с кем общаться вообще
а прозвон делали соседей и других лиц колег и так д?а то звонит типа разрешение получила у руководства не будет проплати завтра типа звоним

Назад
Угорі