Чи можуть селфікредит на 4 день прострочки подати до суду?

• Автор теми Автор теми Анна @
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 59
  • Перегляди Перегляди 3K
Не знаю чи витримаю, зараз з дитиною в лікарні ,чоловік поки ми тут зібрав речі і пішов до мами,не витримав одіночества,як написав,і в мене ще ці кредити,не їм не сплю нерви як струна,як на довго мене вистачить не знаю
Бачите,життя само розставляє пріорітети. Дитина в лікарні. Лікуйтесь,приділяйте увагу дитині. Ще не хватало самій захворіти, і не нервуйте. Приймайте заспокійливе,бо нерви нам всім потрібні кріпкі

Бачите,життя само розставляє пріорітети. Дитина в лікарні. Лікуйтесь,приділяйте увагу дитині. Ще не хватало самій захворіти, і не нервуйте. Приймайте заспокійливе,бо нерви нам всім потрібні кріпкі
Дякую,буду намагатися... подивимось що в мене вийде

у мене селфі менше ніж за місяць запропонували тіло

у мене нова симкарта, просто пропонували тило кредиту. налаштуйте безопасность у вайбери, не нервуйте.
Как настроить безопасность вайбера ??
Сильно кошмарить дзвінками?

Просто тіла чи з усіма відсотками?на скільки місяців дають?
Клик вообще не звонит ,просрочки уже пол года,может и больше

Дуже страшно,вже давненько на форумі,перечитала наче все ,але питань ще багато і страшно,не знаю що далі робити як вчинити, дзвінки не припиняються, зараз 3 МФО на простроченні і буде ще 5 як не з'їхати з розуму.....
Встановив собі на дзвіночок Роберта Майлза, "Children"))) Дзвінки не припиняються, а я кайфую))))

Яка у вас сума? І як ви домовились? У мене уже 31 день,а вони ніяк не хочуть!!!
Просто переписка у вайбері. Тоді чекайте або вам треба якийсь інший менеджер. Спробуйте самі написати їм, може вас автоматично підключить до іншої людини. У мене тіло було аж 25000

Просто переписка у вайбері. Тоді чекайте або вам треба якийсь інший менеджер. Спробуйте самі написати їм, може вас автоматично підключить до іншої людини. У мене тіло було аж 25000
На платежі розбивали чи однією сумою?

Я так розумію вони всі і всіх дістають,і ніяк на це повпливати не можливо
Дзвонили в мене до тітки ,дядька і ще на якийсь номер.
Написала скаргу в НБУ ,ніби притихли.
Через місяць пробували дзвонити до мами,написала ще одну скаргу ,притихли знов.
Почав якийсь чмошніх Сергій писати у вайбер погрози, що буде дзвонити до родичів,я заскринила та написала знов скаргу.
Пропав,не пишуть поки

Только что в течении 5 минут закрыла за половину тела. Самые адекватные из всех, наверное. Закрыла с гарантийкой и справкой.

Назад
Угорі